Scudo Sports

Küçük çaplı yarışlar

m.klcts

Forum Bağımlısı
Tepki
403
İsim
Muhammed
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
istanbul da küçük çaplı yarışlar yapılıyomu

Scudo
Küçük çapta yarıştan kastın ne? Federasyon yarışları dışındaki tüm yarışlar amatör yarış olarak geçiyor zaten

@Emre Akkanat normal yarışa ne bisikletim ne performansım yeter başlangıç seviyesi için yarışlar

@Emre Akkanat yada bisikletçi yetiştiren takım da olabilir

Küçük çaplı yarışları biz çocukken yapardık. "Direğin oraya ilk kim varacak" yarışları.

:)

@katran hah işte onların bi boy büyüğü

@katran hocam anladınız işte amatör yarışlar

@m.klcts

Bahsettiğin gibi yarışlar pek olmuyor

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@Emre Akkanat hocam aslında amacım ufaktan ufaktan bu işlere başlamak nası başlangıç yapacağımı bilmiyorum

belediyeye sor belki bir takvim vardır amatör yarışlar için

• Beğen
@Heisenberg federasyonun sitesinde bile yokken belediye de nasıl bulucam

@m.klcts bu konuda hiç bilgim yok ama federasyon adı üstünde daha ciddi yarışları organize eder diye düşünüyorum o yüzden belediye aklıma geldi

• Beğen
İstanbulda "küçük çaplı" yarışlar maalesef henüz yok. İleriki dönemlerde yol kapatmadan, federasyondan habersiz Şile taraflarında etkinlik adı altında müsabakalar yapmayı düşünüyoruz(jandarma basmazsa :islik: ).

İstanbul ve diğer şehirlerde yarışlara katılan, amatör bisiklet takımı olarak Anadolu yakasında biz Velocity216 ((link)) ve Avrupa yakasında ise Hi-Ride ((link)) var.

@evrenozbilen şuan bisikletim ve performansım kötü olduğu için amatör arıyorum bana yol gösterebilirmisiniz kulüp seçmelerine felan katılsam

@mekolac
Beklemede kalın o halde, ben ihtiyacı öğreneyim. Ona göre aynı pm den atarım. [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: mekolac ve m.klcts
Aradığınız tam zamanlı, pro bir takım değilse yukarıda yazdığım gibi Velocity216 veya Hi-Ride ın kapılarını çalabilirsiniz.

@evrenozbilen Abi ben yol bisikleti daha almadım şuan city bike var ucuzundan. Bu işe daha yeni başladım, yol bisikleti olarak kompanentle değilde bu race ve endurance kadrolar yarışlarda nasıl fark eder? Şuan endurane almaya niyetliyim bu yüzden soruyorum.

@mekolac tabii ki saf kan bir race kadro yarışlarda avantaj sağlayacaktır. Endurance kadro konforu yükseltir. Daha dik bir oturuşla boyun, bel ağrısı daha az görünür. Forumda saf kan ve endurance kadro seçimiyle ilgili yazılara ulaşabilirsin.

Geri