ne güzel gezi eski bir ege üniversiteli olarak sizi tebrik ederim üniversitelerde böyle güzel sportif amaçlı etkinlikler kulüpler olması çok hoşuma gidiyor bizlere örnek oluyorlar imrendirerek sevdiriyorlar geçende kübik'ten (kocaeli üniversitesi bisiklet klubü) arkadaşlar kerpe kamplı gezi yaptılar 23 haziran 2009kulüp başkanının telefonunu size mail atarım konuşur tanışırsınız saygılarımla!
teşekkürler arkadaşlar,gerçekten çok güzel bi geziydi,karadenizin inanılmaz yeşili,temiz havası vs. vs.,ayrıca sevgili ayberkciğim kulüp kurmak isteğin çok güzel,bizim başkanımız ömer baya bi uğraştı bu kulüp için ama sonuç olarak kurdu,çok da iyi oldu,trabzona yolu düşen olursa,gezmek isteyen veya..bekleriz..
ağustos gibi memleketim trabzona gelmeyi planlıyorum. hayallerimden biri de doğu karadenizi 1 haftada bisikletle dolaşmak. böyle bir grubun olması çok güzel. rabzona gelince tanışmak isterim.
doğu karadeniz turu çok iyi fikir,onca yıl kocaelide yaşamış biri olarak hayatımda yeşilin bu tonunu hiçbir yerde görmedim,gri şehirlerde yaşaya yaşaya..köylere gidiyoruz insanlar çok sıcaklar,cana yakınlar..karadeniz bi başka
Tekrar böyle bir tur yapmayı düşünüyor musunuz? 12-16 temmuz arası oradayım çünkü. Trabzon, Giresun, Ayder, Hıdırnebi gibi yerleri pedallamak istiyorum. katılan var mı?
Arkadaşlar,
KTÜ İşletmede 5 yıl okumuş ve mezun olamamış defalarca Ayder'e düzenlenen gezilere katılmış ve her seferinde ıslanmış birisi olarak sizinle birlikte pedal basmış kadar oldum. Merak ettim siz de ıslandınız mı
Ayaklarınıza sağlık
bekliyoruz gel,8 temmuzdan sonra trabzonda kimse kalmaz sanıyorum,biraz erken gelebilseydin gezi düzenleyebilirdik,ayrıca ayder çok güzeldi,çıktık en tepeye tam inicez yağmur bastırdı,baya bi ıslandık biz de ıslanmaya değer ama