Scudo Sports

KTM-Ultra Ride

@Şahin BULUT

Kadronun disk bağlantısı var tabii ki.Diğer kadrolardan farklı bir yerde olduğundan pek dikkat çekmiyor.Kadro Alüminyumdur(7005).

• Beğen
Tepkiler: Şahin Bulut
Scudo
Likya Macera Yarışında KTM bisikletlerden kiralamıştık. Hangi modeldi hatırlayamıyorum ama SLX donanımlı, hafif, rahat ve sağlam bisikletlerdi. Herkes çok memnun kalmıştı. Bisikletiniz hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: jamaen
Güzel makinaymış...
Kazasız belasız kullanın;)

KTM firmasını disk kulağını koyduğu yerden dolayı tebrik etmek lazım...
Disk kullanılmadığı zaman hiçde göze batmayan bir yer, ayrıca düşme gibi durumlarda kaliperin en az hasarı almasını sağlıyor...
Gayette rijit...

İyi günler...

• Beğen
Evet dediğiniz gibi pek dikkat çekmeyecek bir yerde kullanmışlar disk bağlantılarını.Sağolun iyi dilekleriniz için :)

Bende yazılanları okuyunca farkettim.Disk bağlantısı yeri çok iyimiş gerçekten.Benzer bir bağlantı yerini yeni scott sub'larda görmüştüm.

• Beğen
O kadar gördüm senin bisikletini, ama şu disk bağlantı yerleri hiç dikkatimi çekmedi. Güle güle kullan diyeceğim ama zaten keyifli keyifli kullanıyorsun. Fotoğraflar da çok iyi çekilmiş, aferim. :p Şaka bir yana, bu işi biliyorsun dostum, hem bisikleti hem fotoğraflamayı...

@dgt97

Gökhan bi de gel Avid 7 fren seti ve yeni jantlarıyla gör.Daha mı dehşet oldu ne :)
Yeni resimleri eklerim en kısa zamanda.Teşekkürler dilekleriniz için...

Çok güzel bisikletmiş gerçekten.Maşallah diyelim nazar değmesin :) Güzel arazilerde pedallamanız dileğiyle...

Dipnot:Ktm turuncusu olsaymış tadından yenmezmiş be :p

• Beğen
bu bisikletin bir de burda yani türkiyede olsa bayisi

@Mevlüt Canbay

Merhaba,

Kadıköy'deki KTM bayiinde bisiklet de var. 3 model incelemiştim orada. (Hem de turuncuydu.) :)

Kazasız ve keyifli turlar.

five

çok güzel fren kolları ve amortisöre bittim.iyi günlerde kullan.

güzel bisiklet kazasız binin inşaallah
amortisörün kilit kısmindaki teli bilerek mi içine kıvırmadınız

Geri