Scudo Sports

Ktm ultra flite 27.5

@Anonim Geçenlerde Ktm tur bisikleti vardı.Gök mavisi rengine acayip tav oldum ve duruşuda çok hoştu.Şöyle bir kaldırayım dedim ve ağırlığı karşısında dumur oldum..
Hafiflik bir yana adeta gülle gibiydi :)
Arkadaşa amma ağır bu yahu çelik sanki mübarek dedim oda ama sağlam makine dedi :D Bende dayanamadım söyleyiverdim "önemli olan hafif ve sağlam olması" :)
2015 modeldi 2016 da ne olur bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Scudo
(link)
Linkteki ürünü (ultra sport) kısmetse yazın 2. bisiklet olarak almayı düşünüyorum. 999 euro liste fiyatı var nakitte %10 indirimle alınabilir ve kadro Avusturya üretimi sanırım, bu haliyle 12.3 kilo geliyor, deore ve xt donanımda, havalı maşa mevcut. Kanaatimce fiyat/performans oranı en iyi olan hardtaildir kendisi.

@adilmusazafer
Ben bisikletten değil kadrodan bahsediyorum. İlk cevap yazdığım mesajda kadrodan bahsedilmişti. Sizin yorum da aynı şekilde kadro diye geçiyor. Donanıma göre bisikletlerin ağırlığı değişir ki :) Bu apayrı bir konu. Konudan uzaklaşmayalım. Daha hafif denilen ve kıyaslanan kadrolar varsa, net şekilde kanıtlarla konuşalım :D

@Candan Biberci
Fırat abinin (geziniyo) tur bisikleti var KTM marka. 2014 model sanırım. Ben de ona bir göz atayım bakalım :)

Evet konu hafif bisikletten kadroya donmus:))

@M.DURUR27
şu anki bisiklet fiyatlarrıyla ala alınacak bir bisiklet. alırsanız nerden aldığınızı yazarsanız buraya. cok sevinirim.

Geri