Scudo Sports

Ktm bisiklet

Tepki
1
değişik forumlarada baktım ama hiç bulamadım. etrafımda da göremedim hatta alırken etrafımdakiler çok eleştirdi bu kadar para ultrafire'a verilirmi diye. acaba aranızda kullanan yada deneyimi olan varmı bu kadro konusunda. şimdiden teşekkürler.

(link)

Scudo
İyi yapmışsın arkadaşım, kimseye kulak asma.. Kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle ;)

• Beğen
Tepkiler: gok
eyvallah coşkun çok sağol :) almadan önce araştırmama rağmen hiç kullanan bulamadım. baktım işçilik çok şahane. bende aldım pişmanda değilim doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: gok
Ktm ülkemizde yeni yeni kendini duyurmaya başlıyor diyebilirim.Ktm güzel bisiklet.Ktm özellikle motorsikletleride çok iyidir.Zengin ve istikrarlı firma.Kötü malzeme kullanmaz.

• Beğen
Tepkiler: onuronuktav
ben 600-700 lük bisiklet kron almaya gittim ve rafta ktm yi görünce 1700 tl yi gözden çıkardım.Yani diyeceğim gerçekten çok güzel bisiklet,fiyat donanımı kıyaslayınca ... birde tasarım,malzeme uyumu ,işçilik.Çevremde bile en bebesinden kocaman dayıya kadar hemenhemen herkes çok güzel nerden kaça aldın v.s tepkiler alıyorum.Bence ktm almış olduğumuz için bizler şanlıyız ne dersiniz arkadaşlar.:in:

bende ktm almayı dusunuyorum,i, fıorumda internette araştırmalarıma göre yalnız braz agır gibi geldi, bir kilonun bile çok fark edecegini yazmışlar.

Satılık KTM ultra sport var 2012 model yeşil modelden. Üzerinde ek olarak rock shox recon sliver tk maşa var oda yeni. Almayı düşünen arkadaşlar özelden msj atabilir.

Keşke etrafınızdaki KTM kullanan o arkadaslara sorsaydınız.o kadar net açıklamalar yaptiklarina göre belli ki yıllarını KTM kullanarak geçirmişler :)

(link) arkadaşlar bu bisiklet nasıl sizce F/P olarak iyi mi bu fiyat civarı önerebileceğiniz modeller var mı?

@Petrovic 95 euro daha pahalı ama full shimano XT set her şeyiyle. (link)

Ghost'un distribütörü Accell Bisiklet olduğu için SUNDU BİSİKLET - ACCELL BIKE SHOP diye bir yer varmış. (İzmirli olmadığım için varmış diyorum çünkü ben de internetten baktım.) Orda bulabilirsiniz. Unutmayınız ki peşin alımlarda %20, taksitli alımlarda %10 indirim oluyor liste fiyatından :) bir de illaki bakmışsınızdır ama fiyatların euro kuru üzerinden olduğunu unutmayın :)

Tesekkurler yeniden :) ben sunduya bakiyim. Bu arada biliyorum euro uzerinden :) baya bi suredir biriktiriyorum :) @talha55

@onuronuktav uzun zamandır bisiklet (mtb) kullanır ve km de yaparım, elimden birkaç tane bisiklet geçti, şu an ktm myroon elite kullanıyorum. ktm hiç düşünmeden alabilirsin, argesi çok iyidir ve bildiğim kadarıyla eski trek mühendislerini bulunduruyor kadrosunda....

Ktm Legarda Race...Şehir/Tur Bisikleti. Full XT.
Geçen sene almıştım,çok memnunum. Fiyat/Performans çok başarılı (aynı özelliklerdeki Meridadan 2 bin TL daha uygundu)

Dosyalar

• KTM 2(mayis2016).jpg
    KTM 2(mayis2016).jpg
    163 KB · Okunma: 51
Arkadaşlar KTM bisikletler şu anda nerelerde satılıyor bilgisi olan var mı?

Acayip dikkatimi ceken ama fiyatlarindan oturu cebimi yakan marka KTM

Geri