F Fatih_Bike Üye Kayıt 4 Ağustos 2006 Mesaj 48 Tepki 2 Şehir Bakırköy 12 Ağustos 2006 #21 Yoh Bee Ne gizliyicem kardesim buralardayız gördün gibi Elimizden geleni yapıyoruz iste sen ne yapıyorsun iyisin insallah ?
Yoh Bee Ne gizliyicem kardesim buralardayız gördün gibi Elimizden geleni yapıyoruz iste sen ne yapıyorsun iyisin insallah ?
SerkanEriş Bisiklet Meraklısı :) Kayıt 14 Eylül 2004 Mesaj 321 Tepki 167 Yaş 46 Şehir Ankara İsim Serkan Eriş Başlangıç 1990—91 Bisiklet KTM Bisiklet türü Yol bisikleti 12 Ağustos 2006 #22 bisikleti güzel gezilerde kullanman dileği ile parçaları xtr yapma isteğin neden sadece ağırlık ve goruntumu yoksa yarışlarada giriyormusun?
bisikleti güzel gezilerde kullanman dileği ile parçaları xtr yapma isteğin neden sadece ağırlık ve goruntumu yoksa yarışlarada giriyormusun?
Bülent Gökmen Forum Demirbaşı Kayıt 5 Ağustos 2006 Mesaj 524 Tepki 147 Yaş 51 Şehir İstanbul Bisiklet Cannondale 12 Ağustos 2006 #23 Sağolasın fatih kardeş ne olsun işte deli gibi turluyoruz işte, kışın ortasında bi giant operasyonu düşünüyorum ama bu sefer düşünmekle kalmam umarım. Hele bi hallolsun soluğu sizin yanınızda alırım ) Metin abi sağolsun ))
Sağolasın fatih kardeş ne olsun işte deli gibi turluyoruz işte, kışın ortasında bi giant operasyonu düşünüyorum ama bu sefer düşünmekle kalmam umarım. Hele bi hallolsun soluğu sizin yanınızda alırım ) Metin abi sağolsun ))
F Fatih_Bike Üye Kayıt 4 Ağustos 2006 Mesaj 48 Tepki 2 Şehir Bakırköy 14 Ağustos 2006 #24 ewet yarıslara griyorum xtr yapma sebebim sadece kalite xtr fazla hafiflik yok hafiflik isteseydim sram secerdim
ewet yarıslara griyorum xtr yapma sebebim sadece kalite xtr fazla hafiflik yok hafiflik isteseydim sram secerdim
F Fatih_Bike Üye Kayıt 4 Ağustos 2006 Mesaj 48 Tepki 2 Şehir Bakırköy 14 Ağustos 2006 #25 insallah kardesim istedin bisiklete sahip olsursun
R romogard3 Üye Kayıt 9 Nisan 2007 Mesaj 88 Tepki 12 Şehir istanbul 11 Nisan 2007 #26 güzel ,keyifli ,konforlu sürüşler dilerim