Scudo Sports

Kron xc500 ilgili problem satıs sonrası yardım garantide ömür boyu falan degilmiş

Tepki
11
Geçen hafta kron xc500 siparis ettim ankaradan montajını falan yaptım bir bindiğimde 8 vitese gecmedigini fark ettim megerse attırıcı 7 li kol arka dişli 8liymiş bu nasıl bir hata :boese157: tamam kadrosu cok güzel ama böyle bir hatayı kabul edemem kafayı yedim

samsundayım servis falanda yok bu nasıl bir hata sadece benim bisiklette mi var yoksa genel bir hata mı anlamadım gitti

Not: Bu arada Kron kadrosu ömür boyu garanti falan degil burda yanlıs biliniyo garanti belgesinde 2 yıl yazıyor sadece bu da beni hüsrana ugrattı :boese157:
:mad: :mad:

Scudo
Kadro kırık veya çatlaklara karşı ömür boyu garantili ,bisiklet 2 yıl garantili diye biliyorum ben.Nereden aldınız bisikleti?

Kron un bir çağrı merkezi vardır illaki, oraya ulaşıp hatanın onlardan kaynaklandığını kabul ettirip, kargonun onlar tarafından karşılanması gerektiğini de kabul ettirip göndericeksin. Uğraştırırlar belki ama aklıma gelen tek çözüm bu.

Benim geçen gün öğrendiğim bilgiye göre Kron'lar sadece xc1000 den sonrası ömür boyu garantiliymiş. Satıcının bu modelden sonra alışımın değiştiğini söylemişti.

Daha doğrusu xc1000 e kadar 7005 , x1000 den sonrası U6 .

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Fatih Ceylan
Kron cagrı merkezi yok ama e-mail attım sizden ricam büyük şehirlerdeki abilerimiz yakınınızda bir kron satan bayi varsa durumu anlatabilir misiniz belki yardımcı olurlar simdiden teşekkür ederim

Geri