Scudo Sports

Kron XC4000

Ercan'ım derdin çamurluk olsun :). Ver adresini, bisikletine en çok yakışacak ön çamurluğun benden geliyor, Sen yeter ki bisiklete bin ;).

Bu arada kadro kalitesi ile ilgili kesinlikle haklısın. Ben de bir XC 4000 kullanıcısı olacak çok memnunum.

Scudo
@Ercan Bayram

abi vala biliyosun beni daha iyisinde gözüm yok:rolleyes: (ha olsa fena olmaz:D )

ama şöle bi geotech team veya expert veya ucuz bi kron kadrom olsun yeter...
inşallah olucak...

@Ercan Bayram

Anı şekilde, ben de çok tereddüt etmiştim zirkonyum ile tanıştığımda. 6500 bisikletimde alışık olduğum tok ses yerine, parmaklarımla tıkladığımda heryerinden ayrı ses gelen bir müzik aletine benzetmiştim kadroyu ve ısrarla şu soruyu defalarca sormuştum aldığım yere ve arkadaşlarıma.

- bu kadro beni ve arkamdaki 30kg.bagajı taşır mı? Ve bu şekilde dağ/taş çıkar/iner mi?

Sanırım ileride daha da alışacağım hafif bisikletime ve yeni kadroma. Şimdilik daha 400km yol yaptı. Sadece 200'ü turdu ve max.810 rakıma çıktı.

Turlarımızda Süleyman ve Cahit Ağabey'ler de Kron kadro kullanıyorlar. Memnunlar. Bence de iyi bir seçim yapmışsın.

Yağmur çok şiddetli olmadığı sürece sorunsuz sürebilirsin aslında. Zefal çamurluk seti ve Marathon XR tur lastiği kullanıyorum. Çok çamur olmadığı sürece ormanda da test ettik. 1000km yol yaptılar ve daha ortasındaki çizgiler duruyor. Uzun ömürlü ve dayanıklı bir lastik. Gayet memnunum. Yanlız lastikler biraz ağır haberin ola

Kısmet, ben de çok istiyorum Antalya'ya bir daha gelmeyi. Bu yaz üç günlüğüne gelmiştim. Ama iş yerinin düzenlediği kısa bir workshop olduğu için ekibimle magic life'da geçti üç gün. Gelme durumu olursa Ender Ağabey başta olmak üzere sizlerle temasa geçmeyi düşünüyorum. :rolleyes:

Sağlıcakla kal, bisikletsiz kalma

@Ercan Bayram

Ercan ;
Efor bisiklet olarak bizim bisikletimizi tercih ettiğin için teşekkür ederiz.Ayrıca memnuniyetin bizim için gurur kaynağı oldu.Kullanıcıların memnun olması bize çok büyük keyif veriyor.Kazasız belasız nice kilometrelere.

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Selam Özcan,
Zefal çamurluk hakkında bişey soracağım.Ön çamurluğu ciddi şekilde test etme şansın oldumu acaba(yağmurda).Bende arka çamurluk zefal kullanıyorum.Ön tarafada almak istediğimde inceledim ve biraz ince geldi bana ve bende polisport aldım daha kalın ve kullanışlı olur diye.Eğer sen dediğim gibi test etme imkanı bulduysan ve memnunsan bende takımı bozmayayım ön tarafta zefal olsun istiyorum.

Ahmet selam, tereddütsüz kullanabilirsin. Yaklaşık bir yıldır ön arka set olarak kullanıyorum (incesinden) ziyadesiyle memnunum. Hiç sıçratmayanı yok malesef özellikle MTB için. Dışarıda var ama, ön süspansiyonun dış borularına (alt kısma) monte edilebilen. O da şeklini oldukça bozuyor..

Ercan dilerim konu dağılmamıştır.. Senin de çamurluk ihtiyacın olduğu için genelde cevapladım mesajı. Yoksa bu gibi durumlarda özel mesaj kullanmayı tercih ediyorum.

Az çamurlu, yağışsız sürüşler hepinize..

• Beğen
Tepkiler: acumur
Öncelikle bende Ercan'ın işine yarayacak bir bilgi olduğu için buraya yazmakta sakınca görmedim.Yoksa özelden yazacaktım.Bilgi içinde sağol Özcan.
Yazımı şöyle bitireyimde konuya dahil olsun;Bisikletin çok güzelmiş Ercan güle güle kullan.Ben olsam maşayıda kadroyla aynı renkte yapardım.Siyah renkli bir maşan olsa bisiklet çok daha güzel olur kanımca(bkz Halil'in Cayote'si).

@HaliliOzturk

Eyvallah Halilimm
Şu sınavları bi atlatalım alırız birşeyler artık acele yok...
Önce ders Sonra Bisiklet :) 4. senede bitse çok iyi olacak okul :)
Senin de aynı nede olsa senin de benim gibi sınav felan tonla işin var bir ara boş vaktine bakarız bişiler ;)

@d.berkay

berkay yavaş yavaş acele etmeden sağlam adımlar atarak neyin nasıl olduğunu ne ile uyumlu olduğunu öğrenerek devam et ;)

mesela ben şuan biryerden ses gelse hemen biliyorum nerelerden gelebilir...
çünkü tümünü kendim seçtim adım gibi biliyorum... :)

Bakalım abi tavsiyen için teşekkür ederim
dış lastik olarak da inan ki bende o dış lastiği almayı çok istedim ama
sonradan düşündüm 100 dolar çifti
üste az biraz daha koyarsam bir çift mavic719 alırım gerek yok
15 ytl lik birşey biraz daha idare eder diye düşünüyorum...
(kalitesine ve sağlamlığına lafım kesinlikle yok yanlış anlaşılmasın)

herşey yavaş yavaş bizde :)

çok teşekkür ederim nazar boncuğu yapıştırdım furş takımının alyanla açılan üst kapağına o gün düştü :(
nazar a inanırım bisikletime bisiklete binmeyi bilen herkes binebilir düşerse de binene birşey olmasın bisiklet değil düşündüğüm ;)

Bisiklete binerken gayet rahat ve tereddütsüz biniyorum çünkü arkamda sizlerin olduğunuzu biliyorum...
Yarışmadıkça o kadroya her ne olursa olsun sizlerin yardımcı olacağınızın canlı örneklerini gördüm yaşadım tekrar teşekkürler...

Her bisiklet almayı düşünene Kron u şiddetle fiyat/kalite performansına göre bir Türk firmasının markası olduğu için tavsiye ediyorum...

Çok teşekkürler ;)

@Özcan

Yok abi ne dağılması ben sordum... :)

-----------

yeni okuyanlar için
İlk sayfadaki tüm resimler Güncellenmiştir ;)

bugün temiz hali çamurlandı gerçi biraz :)
1000 km yi fazlası ile geçtim zaten ama KM saati ile yaptığım yolu biliyorum en azından...
Şuan sanırım 1700 km civarında Kronda yaptığım yol...
Diğer cromoly de de bir 750 km olmuştur en az...

Herkese Bol pedallı günler ;)

Koltuk niye aşağıya bakıyor? Gerçi rahat ediyorsan sorun yok da!

güzel bir soruya değindin diyeceğim :D

şimdi o sele Setlaz Comfort
jelli hakikaten çok rahat bir sele...

arkadaşlarımın tabiri ile minder gibi :D:D

şimdi o selenin yere olan açısı çok normal ve binildiği zaman eğik gibi gelmiyor...

ilginç dimi :D
bakalım yarın normal bir sele almaya çalışacağım güzel birşey bulursam alacağım daha sert ve ince bir sele...
rahat var bir de sert lazım arazi için... ;)

Bugün doğal ortamı ile tanıştı
temiz hali ile bir kıyaslamanız için ilk sayfadan temiz halini de aldım :)

sizce hangi hali daha dikkat çekici???

http://img428.imageshack.us/img428/5339/pict0163mmhj8.jpg

http://img164.imageshack.us/img164/1498/pict0153jz9.jpg

http://img231.imageshack.us/img231/9541/pict0150fi6.jpg

ne düşündüğünüzü pek bilmiyorum
hangisi size göre güzel o ayrı tabiki düşüncelere her zaman saygım var
ben 2 halini de çok seviyorum :D

antalya merkeze geldiğimiz zaman herkes uzaylı görmüş gibi bakıyordu bu haline :eek:
(ufo gören masum köylü misali) :D:D

diğer temiz hali bu kadar dikkat çekmiyor sanırım ...

kesin çamurlu hali daha çekici :D krona da çamur yakışır :D bide senin çamurlu ve çamursuz halini karşılaştırmak isterdim :D

• Beğen
çamurlu hâli daha bi güzel...en azından kullanıldığının ispatı var..ilk fotoda tertemiz hâli ne öyle vitrin mankeni gibi...çamurlu ve çamurluklu güzel olmaya güzel de evin içinde o çamurlu bisiklet ne arar :D biz de olsa...................................

• Beğen
Ercan'ım o çamurun rengine bakılırsa siz zaten uzaylısınız :D Mars'ta mı bindiniz bisiklete? :D
Şaka bi yana çamurun etkisini bir kaç günde cildinde hissedersin :p :D.
Ne yalan söyleyeyim, bisikletin dağ bisikletine benzemiş :D.

Çamurlu hali daha dikkat çekici Ercan Abim ;) Bir de senin üstün başın, yüzün gözün de çamurluysa çook daha dikkat çekici oluyor. Çamur adam olunca, çocuklar da korkuyor (3-5 yaş arası) :) Hem MTB dediğin pis ve çamurlu olur. Çamurlu olmazsa STYLO'na nazar değebilir, çamur onların nazar boncuğudur... Hem ne demiş Halil Abi: Çamur cildi gençleştirir :) Belki kadronu da gençleştirir.

• Beğen

valla bende pek bişi yok :p
ayaklar ıslandı çamur felan paçalar desen öyle çamur
çoraplar çamur sanırım yıkamaya değmez çöpe gider...
bende pek bişi yok :D

teşekkür ederim abi vitrinlik halini bozmak bugüne nasipmiş bende zaten bu ortam için hazırlıyordum bisikletimi
çamurluk ince sele vs... Ortam çok güzeldi Ertan fotoları gezilerde yayınlar yakın bir süre içerisinde ;)
murat abi bisikletim benim herşeyim evde durmayacak ta nerde duracak :D
arka balkonda az önce temizledim bir de balkonu temizledik tabi :):)

halilim antalyanın çamuru berbat ben çamurluk ve yağmur lastiği alacağım tecrübe felan niye başlık açtım :D
uzaydan inme bu toprak düşünsene yağmurda heryerde sıçradığı zaman yandın birde kolay çıkmaz felan :D:D
Marstan daha güzel bir yer bulduk :D dibimizde parkur varmış da haberimiz yok öğrendik de yollar biraz karışık ne zaman nereden döneceğini kestirmek biraz zor tekrar gitsem kesin kaybolurum...

Yorumlar için teşekkür ederimmmm :D:D:D

@Sercan

evet küçük çocuklar cidden beni ve ertanı (öncü ekip) görünce korkuyorlar
ufo gören masum uzaylılar da HELLOO demez mi sinir oluyoruz
bende cevap olarak genelde ALEYKÜMESSELAM diyorum
ANAAA Türkmüş diye bir tepki geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: L.Yağiz
Geri