Scudo Sports

Kron XC4000

Scudo
selam bende xc4000 alıcam ve aynı psylo düşünüyom ve nasıl memnunmusun raba race alsam psylo mu kararsısz kaldım ve 115 125 olarak kullanıyormusun nasıl performansı merak ediyorum şimdidden teşekürler bol pedallı güzel günler:)

kilo haddi olarak boy kilo ortalaman normal ise Reba almanı tavsiye ederim
hem havalı kilona göre hava bas
hem de psylo ya göre önemsenecek kadar hafif...

bende şimdi değiştirsem reba ya bakarım...(2005-2006)

psylo güzel çalışıyor hiç sorunu yok
tek sorunu ağır olması...

erci dostum şu bisikleti artık bitir ya aynakolu da sonra halletseydin olmaz mıydı? bir türlü gezilere gelmez oldun haa.bu pazar tur düzenliycez parkur mtb parkuru olacak kepezin üstünde.demedin deme.bekliyoruz.gel de biraz ekşın yapalım hadi. imza:

antalya mtb team

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
(link)

Gece gece de resim çektim ;)

nihayet
Truvativ Stylo Team alabildim

artık değişecek sadece lastiklerim kaldı
şuankiler eskimeden de gerek yok gibi...

Hayirli olsun Ercan Abim. Darisi basimiza artik...

Ercanım Aynakolun hayırlı uğurlu olsun. XC4000'ede yakışmı yani...:D:D:D Güle güle ve kazasız belasız kullanman dilekleriyle..

Sevgiler...

Ercan en güzel seçimi yaptın.Stylo XC 4000 e çok yakıştı.
XC 4000 in artık yalnız değil.Bu gün bir tane XC 4000 bisiklet, kargoyla Antalya'ya geliyor.Alan arkadaşa sizden bahsetim.Foruma üye olup sizinle diyalog kuracak.

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
ooooooooooo alana hayırlı olsun
Xc4000 antalyada 3 tane oluyor sevindim :) :) :)

bize ulaşması için yönlerdimen beni çok mutlu etti...
bizleri sadece uzun tur yapan kişiler olarak tanıyan arkadaşlar var bu beni bazen üzüyor...

arkadaşlarımızın 3-4 ü yarışçı ve performans turları yapıyor
ve çalışan orta yaş grubu çoğunluk hafta sonu veya akşam üzeri geziyor yalnız yada haberleşerek...
hafta sonları birbirimizi kesinlikle buluyoruz

Dün birbirimizden habersiz gezerken biz Ender abim ile beraberdik
bir anda sayımız 5 oldu :D

bu bence çok güzel birşey hemen bulabiliyoruz birbirimizi...

bu da en son resmi çok daha net ve daha büyük bir resim

lütfen direkt resim haline getirmeyelim pixel i büyük olsun diye link veriyorum...

arkada da benim mini karman karışık balkon atölyem :D

teşekkürler byloft daha iyileri forum arkadaşlarımın olur inşallah

üzerindeki kertenkele stiker ını nereden buldun?
bayıldım ona bende istiyorm

@shealien

Sticker değil o.Kron markasının logosu.Kadronun üzerinde boyalı diğer Kron yazısı gibi.
Ancak o hayvanın adı ''gecko'',bir kertenkele türü.Araştırırsan bulabilirsin kolayca.Kron'a ait özgün bir şekil değil yani.Hatta al güzel tribal bir örneğini ben vereyim sana ;) .
(link).

gecko latincesidir
aynısından benim omzumda dogmesi var
ama stickerinida bisikletime yapıstırsam ne gusel olur dedim

Latincesi diyince sanki hayvanın Türkçe ismide kertenkeleymiş gibi oluyor.Öyle değil malesef Gecko(Türkçe adı 'sakangur')hayvanın adı,kertenkele başka bir hayvan.Bütün bu kertenkele,iguana v.b hayvanların içinde buulunduğu sınıfada ''keler'' ismi verilir.Neyse dersimiz zooloji değil.Güzel duruyordur dövme olarakta eminimki.Sticker olarak bulamassan,yaptırabilirsin,var öyle yerler sanırım.Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: kıvanç kaynak
Geri