Scudo Sports

KRON XC3000 Test Sürüşü Erzincan'da Gerçekleşti.

Serkan coşmuşun yine, artık tutabilene aşkolsun. Kış geliyor emme senin bisiklet sevdan sönmez gibime geliyor. Artık, kar-tipi olduğunda bile binersin yeni bisikletine doya doya. Bu gidişle çivili lastik bilem alırsın ilerde kendine bir çift :)

Her zaman olduğu gibi tebrik ediyorum. Bisikletin ile uydurduğun kıyafetlerinin renk uyumuda gözden kaçmıyor.

Asfalt/tur için bendeki lastiklerden tavsiye ederim. Oldukça tuzlular, ama hakkını veriyorlar. Ormanda çamurda bile güvenimi kazandılar geçen gün.

Erzincan'a sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
@H.Can DEMİREL

Çok çok teşekkürler abicim.
Evet abi 30 günün acısını bu hafta sonu hava iyi olursa o zaman çıkarıcam.. Bu kısa bir tur oldu. Bisikletimi dağda ve toprak zeminde denedim bir nevi.

Sevgiler...

Mekan super!Hava muhtesem!Performans harıka!XC 3000'e dıyecek kelıme bulamıyorum zaten:D :D :D :D :D PERFECT dıyorum......!Erzıncan'a sevgılerle!

• Beğen
Serkancığım boş zamanı bisikletsiz geçirmiyorsun. Gezin güzel olmuş tebrikler..Yalnız olmana rağmen o resimler nasıl çekildi anlamadım. KRON reklamında kışkırtıyor.. Sana ve ailene sevgiler ve BOL PEDALLI GÜNLER.
Mektubumu aldınmı .?

• Beğen
Serkan bisikletini incelediğimde barend ve arka çanta taşıyıcısı ilave ettiğini gördüm.Sanırım önümüzdeki bahar yapacağın uzun tur için şimdi ufak ufak hazırlanıyor gibisin...:)
Projen ne aşamada bizi bilgilendirirsen sevinirim.

• Beğen
Sevgili Serkan,39 depremine kadar çet'timizin bir kısmının ayrıldığı ve içinde bizim de olduğumuz güzel şehir Erzincan'ımızı bize tanıttığın için sana teşekkür ediyorum.Her bir karışını tanımak soğuk sularından içmek,kanyonlarına girip kaybolmak isterdim.Bütün güzellikleri ile Erzincan'ı bizlere tanıtman dileği ile.

Olurda evden bisikletin ile çıktığında pedalların eve değilde bu taraflara basar ise,kapımız açık bilesin.Kaldı ki haritaya baktığımda sadece Ürgüp degil bir çok kent birbirine çok yakın.

Unutmayın birbirimize bir pedal kadar yakınız...

Sevgiyle..

• Beğen
Askerliğimi Erzincan-İliç te yapmıştım, fıratın karasu kolu boyunca giden bomboş yollarda bisiklet sürmenin ne kadar keyifli olacağını düşünmüştüm hep ordayken. Erzincan da rafting'in epey bir gelişmiş olduğunu görmüştüm, senin sayende Serkan, bisiklet sporu da raftinge yetişir umarım. mtb için gerçekten harikulade yerler var.
belki günün birinde biz de oralarda bisiklet süreriz belli mi olur,bisikletlerimizi trene yükler geliriz..
bol pedallı günler diliyorum...
Erzincan'a sevgiler...

• Beğen
@Özcan

Öncelikle Teşekkürler Özcan Abi. Abicim bizde bu bisiklet ve doğa sevgisi olduktan sonra karmış, yağmurmuş, ayazmış vız gelir. Kaygan karlı zemin için birçok düşünce var kafamda. Yapacam artık birisini.:D:D

Renk uyumu gerçekten çok güzel oldu. Bilerek Eşofmanlarımı kırmızı aldım.:D:D Eldivenler zaten vardı..Böylece uyumlu bir çift olduk..:D:D

Senin bahsettiğin lastiklerden alıcam abi. Biraz daha bekliyorum. Çok kaliteli fiyatına değer bence..

Sevgiler...

@Necati Bilgen

Necati Amcacım ellerinden öperim. Mektubunu aldım. Ne kadar sevindim bilemezsin. Fotoğraflar ve Logolar çok güzel. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..
Fotoğrafları makinemin otomatik modu ile çektim. Kadrajı ayarladım ve pozumu verdim.:D:D:D
KRON'dan çok memnunum Necati Amcam. Onun için herkes tanısın..:D
Aileminde sizlere selamları var.. Elleriniziden tekrar tekrar öpüyoruz..

Sevgiler...

@H.Can DEMİREL

Sevgili Can Abi.
Yazın bir tur düşünüyorum. Şu an için tam kesin olmadığı için duyurusunuda yapmadım. İlerleyen aylarda açıklama ihtiyacı duyucam.

Barend'ler ve bagaj tur için ön hazırlıklar. Tabi yavaş yavaş topluyorum. Çantalar,lastikler,Yedek parçalar,bilgi felan filan.. 5 aya kadar hepsi tamam olur inşallah.

Aklımdaki proje "Doğa İçin Pedalla". Türkiye sınırları içerisinde 7000 km. Bütün bölgelerden geçicem. Güzergahımda olan arkadaşlarla tanışmak en büyük isteğimdir..
Şimdilik bu kadarını söyleyeyim abicim..

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
@candede

Erzincan'ı çok güzel tanımlamışsın Can Abi. Ağzına sağlık. Elimden geldiğince Erzincan'ı sizlere tanıtmaya çalışıyorum. Birçok gezimde yalnızım. Ama bedenen. Bütün forumun benimle olduğunu hissetmek çok güzel.
Can Abicim benimde kapım her zaman açık sizlere.. Tüm arkadaşlara..
İnşallah bu yaz sizleri NEVŞEHİR'de rahatsız ederim. Kapınızı çalarım..

Sevgiler...

@ytse_jam

Kardeşim tek temennimiz bu zaten. Bisiklet Sporunu ERZİNCAN'a duyurabilmek. Ama çok zor. Rafting'i bile yapanlar uzak yerlerden geliyorlar. Buranın insanlarına Spor uzak kelime. Çarşı içinde gezerken bile HELLO sesleri duymaktan sıkıldım. Her donanımlı bisikletçiyi yabancı zannediyorlar..

Böyle idare ediyoruz. Duyurabildiğim ve elimden geldiği kadar Bisiklet Sporunu anlatıyorum..
Benim kapım hep açık.. Buyrun gelin..

Sevgiler...

Geri