Scudo Sports

Kron xc250 nereden alabilirim?

Mert Y.

Üye
Tepki
8
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar araştırmalarım sonucu bu bisiklette gözüm kaldı. :) Ama hangi siteden alabilirim onu bilemedim.

Bisikletcim.com sitesinden (link) şu sayfadakini buldum acaba doğru bisiklet mi bu? x250 adı altında 2 bisiklet buldum sitede.

(link)
(link)

Hangisini almalıyım?

Scudo
oraya telefonunu bırak seni arıyolar ayağına kadar gönderiyolar 5-10 lirada kargo ücreti ödüyosun ikisinn arasındaki fark Sonunda D yazan mekanik disk frenli V yazan normal frenli

@akiros

Süpermiş bu dostum. Yalnız bisikletin sayfasında ücretsiz kargo diyor yine de ödüyor muyuz kargo ücreti?

Bu arada mekanik disk frenli olanı mı alayım yoksa normal frenli mi? Benim gözüm (link) bunda kaldı. :) Telefon numaramı bıraktım bakalım arayacaklar mı. :)

@Mert Y.

v frenli almanı öneririm . Bende aynı modelı kullanıyorum v fren olanı . gerçi ben freni shimano fren seti ile degıstırdım ama pek degısen bırsey olacagını sanmıyorum . mekanık dısk frenın gereksız oldugunu dusunuyorum , hidrolık dısk fren olsaydı belkı olabılırdi . Genel olarak sehır ıcınde sakin bir şekilde kullanacaksanız ya da doğa içinde zıplama atlama gibi atraksiyonlar yapmayacaksanız v fren iyidir .

@Emre Sertkaya

Şu an tam karar veremedim disk mi alsam v fren mi alsam ikisi de benim sürüş tarzıma uyuyor aslında. :)

Hocam Bütçenizi Biraz Daha Yükseltip Sedona 711 vs. Almanızı Tavsiye ederim Çünkü 1-2 ay Sonra Sizi Cidden Sinir sahibi Yapacak Bir Bisiklet :)

@özer çankaya

Çok fazlada yükseltemiyorum bütçeyi hocam. Şu an için kron iyi bir tercih gibi sanki. Bisikletcim.com güvenilir midir?

Geri