Scudo Sports

Kron XC250 - Kadıköy - Hırsızlık

Tepki
10
Merhaba,

Bu gece veya sabaha karsi Kron XC 250 bisikletim calinmistir. Fotografini gun icerisinde paylasiyor olacagim. Garanti belgesi ile polise basvurdum. Bunun disinda neler yapabilirim konu ile ilgili?

IMG_20160305_091327.JPG

Iletisim icin: 530 414 16 68

Scudo
Kamera kayıtı bulmaya çalış, kayıt bulamadığın takdirde delil yetersizliğinden takipsizlik kararı verilebilir. Bisikleti muhafaza ettiğin yerde olmasa bile çevre civarlarında esnafların vs kamera kayıtlarını isteyebilirsin. Bir şey bulursan polise mutlaka ilet. Esnaflar kayıtı vermezlerse polise bildir, onlar alsın.

Fotoğrafla birlikte forumlara, sayfalara vs bildir.
İnşallah kısa süre bulursunuz.

Geçmiş olsun umarım kısa sürede bulunur

Geçmiş olsun.
En kısa zamanda bulunması temennisi ile.

• Beğen
Tepkiler: OnurYılmaz
Bisikletin önemli bir özelliği yada göze batan bir durumu varmı denk gelirsek bilgimiz olsun.

geçmiş olsun bundan aylarca önce benim bisikletide çalmaya çalıştılar hırsızı yakaladık ama sonra işimi garantiye almak için şu ürünü alıp takmıştım tavsiye ederim (link)

• Beğen
Tepkiler: OnurYılmaz
(link)
Yeni Tasarım Küçük Alarm kilidi disk frenler Bisiklet Kilidi Bisiklet Dağ Sabit Anti Hırsızlık Güvenlik Bisiklet Aksesuarları bisiklet Parçaları
Disk kilidi alarmı 12 dolar

Kamera kaydı bulursanız çok iyi olur yoksa polis çok fazla ilgilenmiyor ve siz bisikletin çalınmasıyla öyle kalıyorsunuz. bana kalırsa çevrenizdeki sokkak yoksa caddelerdeki mağzalardan rica ederek kayıt bulunuz. ve umarım bisikletinize kavuşursunuz. bizi bilgilendirin lütfen @OnurYılmaz

sahibinden gibi siteleri takip edin parça parça koyabilirler

Geri