Scudo Sports

kron xc2000 (2011 model) 995TL normal mi

cihan celik

Aktif Üye
Tepki
62
Merhaba Bisikletforum.com uyeleri;

www.*performansbisiklet.*com/index.php?dispatch=products.view&product_id=363

Bu bisiklet 995 TL gozukuyor. Almak gibi bir dusunce icerisindeyim ancak gorup binip deneyip almak isterim. Istanbulda bu fiyata bulabilirmiyim acaba? 1200 TL diye gormustum cogu Online Bisiklet satan web sitesinde. O da beni asar. Acaba EFOR'da ne kadar.

Ayrica soyle de bir sorum olacak. Ben aslen xc1000 almayi dusunuyordum. boy 1.78 bacak boyu 83 cm bana uygun kadro 18". Gelin gorun ki xc1000 in 18" olan kadrosu beyaz. Pek hosuma gitmedi beyaz. 20" gri olan daha bi albenili gibi geldi gozume. O yuzden az daha veriyim hem daha guzel renk hem hidrolik frenli 18" xc2000 aliyim dusuncesindeyim. Tabii eger bu fiyata bulabilirsem(1000 TL). Sizce buna deger mi? Yoksa "ne olcak 2 inc'ten 20 inc lik kadro olur sana" mi dersiniz?

Aydinlatirsaniz sevinirim. Iyi forumlar.

Not:Klavyem ingilizce oldugundan Turkce karakter kullanamiyorum..

Scudo
Dostum sana büyük gelebilir o kadro, başka yerlerede bakabilirsin. Kron xc2000'nin kendine has albenisi var.Tamamen alivio set, hidrolik bence oldukça güzel. Maşasıda fena değil. xc2000 nin 1100 1200 civarı bir şey diye biliyorum.

Düzeltme : Herhalde 6 taksit kampanyası var galiba. O fiyata kaçırmayın .)

• Beğen
Tepkiler: cihan celik
performansbisiklet marka sahibi olan efordan daha ucuza mi satiyor bu durumda:S istanbulda bulabilsem keske bu fiyata..

carraro bisiklet alacak olmuştum. performans bisiklette 825 tl idi, nakite de birazcık daha yaparız demişlerdi. Ertesi hafta efor bisiklete gittim. 1000tl dedi. Nakit ne olur dedim. Hemen alacaksan 880 e veririm dedi. :) Efor falan da hikaye, tutturabildiğine satıyorlar bence.

O halde direk solemek en guzeli, 950 cash veriyim paket yap bunu diye :D

Sadece kadro boyu hakkında konusucam.
Arazide 20" de sorun yasarsın kesinlikle 18" al. Cünkü 18" bisikleti arazide kolayca kontrol edersin fakat 20"de sakatlık yaratır.Renk kötü o kötü bu kötü deme. Model degistirerek bunu atlatmaya calıs. Hayatın,saglıgın renkten ondan bundan daha onemli.

• Beğen
Fiyatı araştırın tabi ama performans bisikletteki fiyat çok ucuz geldiyse aklınıza tuhaf şeyler gelmesin. Piyasadan nasıl ucuza veriyor anlamadım ama veriyor. :) Ben borlayı piyasanın altına aldım. Akşam 5te verdiğim sipariş öğlen elime ulaştı. Güvenle alabilirsiniz.

• Beğen
Aklimin bir kosesine yazdim 18" al diye. \

Herhangi bir sorun yasamadiniz herhalde bisikletle? Parcalarini tek tek kontrol ettiniz mi degiseni dusuruleni yok degil mi ?

Soru bana galiba :) Aras kargo biraz hunharca davranmış aynakol koliden çıkıp yere sürtmüş ve ucu 1-2 cm çizilmişti. Performans bisikletten Sadun bey üzüldü duyunca, yeni aynakol gönderebileceğini söyledi ama gerek duymadım. Alırken telefonda tembihlerseniz kargocular hassas davransın diye bir sorun çıkmaz.

• Beğen
8 10 gune kadar alicam insallah. once gidiyim bi sirkeci, sarachane geziyim boy uygunlugunu test edip urunu canli gorup fiyat arastirmasi yapiyim. ona gore ya direk alirim ya da performans bisikletten alirim.

İncele, yerinde gör. Kadro boyunu vs. iyice düşün. Daha sonra fiyat daha uygunsa performanstan çekinmeden taksitle veya peşin al. Ben borlayı alırken hem sirkecide hem de bu tarafta bisikletçileri gezdim, o fiyata alamazsın diye üstelediler. Hayaldi gerçek oldu. :) Fiyatı herkes kafasına göre veriyor...

• Beğen
XC2000 güzel bir alet. O fiyata da bulduysan kaçırma. Ve 18"ten şaşma.

Simdi aradim eforbisikleti dedim boyle boyle performans sole sole 995 e satio falan. hangi ilde satio nakit mi satio nasil satio falan diye sordu bole bi, en sonunda vallahi uygunmus o kacirma bence dedi :D

performanstan siparis verdim 17,5 kadro xc2000 995 tl ye. 300KK 695 havale. Yarin elimde olacak buyuk ihtimalle. yorumlarimi yazarim.

yeni kron kadroları güzel bendede 2006 xc2000 var sıkıntı yaratmıyor tabi aşırı zorladığımda söylenemez ama kronlar iyi yaw yeni kadroları dahada güzel...

• Beğen
sedona 711v ile basladim bende ama xc1000 cok guzel geldi gozume, 18" beyaz diye xc2000 aldim bende en kampanyalisindan..

Geri