Scudo Sports

Kron XC150 lastik değişimi

abdullah0732

Aktif Üye
Tepki
18
Bisiklet
Atala
Merhaba arkadaşlar. Kron XC150 bisikletimin lastiklerini şehirde kullanacağım için değiştirmek istiyorum. Öncelikle internetten hangi siteden güvenle alabilirim. 1.75 lik mi yoksa 1.50 lik mi lastik takıyım? İç lastiği değiştirmeme gerek var mı yoksa orjinali durabilir mi? Ucuz hangi marka almamı önerirsiniz?

Scudo
@abdullah0732

yok dostum ne özrü . Ben sadece cevap pek gelmez diye yazdım . Cok fazla konu acıldı bu konu hakkında . Çok fazla lastık cesıdı var nette araştır 2 3 tane kafanda sabıt bır lastık olursa karsılastırırsın bende araştırdım kron xc 250 için f/p olarak maxxis olabilir . Param cok dıyorsan schwalbe marathon . site olarakta cinrbisiklette maxxisler ucuz diğer sitelere göre ve guvenılır dedi cogu kişi . Ama bunların hepsı var gecmıs konularda .

• Beğen
Tepkiler: abdullah0732
Peki saol bütce olarak ucuz birşey alacağım çifti için 50 tl falan. Peki iç lastiği değiştirmem gerekir mi?

Rubena Flash 1.75 işini fazlasıyla görür. Tanesi 20 ile 24TL arasında değişiyor piyasada.

1.75 alırsan iç lastiğini de değiştirmene gerek kalmaz. Ayrıca 1.50 çok incedir, mazgallara fln çok kolay girer, o yüzden 1.75 en ideal ölçüdür bana göre.

• Beğen
@abdullah0732
1.50 alırsan degıstırmen daha iyi olur ama forumda degıstırmeden kullananlar da varmıs . 1.75 lık alırsan iç lastık degıstırmene gerek yok . bence 1.75" lik alman daha iyi olur . 1.50" mtb e yakısmıyor ama yinede sen bılırsın

• Beğen
rubena flash 1.50 tavsiyemdir bende ramazan dan sonra değiştircem.

• Beğen
Ayrıca çiftini 50 tl e alacagını yazmıssın . eğer rubena felan alırsan ek olarak da patlak onleyıcı bant almanı tavsıye ederım .

• Beğen
dostum ben pedalbisiklet ten cst traveller 1.40 aldım. eski iç lastiklerimi kullanıyorum gayet memnunum. Yani bisiklet akıyor gidiyor anlayacağın, yol tutuşu da fiyatına göre oldukça iyi bence. hatta mecburiyetten araziye girdiğimde 2 saatlik kullanımdan sonra bile sorun çıkartmadı. yapısı baya etli olduğu için ben gayet memnunum. dediğim sitede çiftini 36 tl ye alabilirsin. Görüntü konusunda da o kadar sıkıntı olacak bir durum yok bence.

• Beğen
rubena flash 1.50 geniş olmasi iyi değil lastik yere ne kadar temas ederse o kadar yavaş gider daha fazla güç harcanır mazgal konusuna gelince her yerde mazgal yokki mazgala gelince yavaslayip ön tekeri az yukarı kaldırınca üzerinden zipliyor zaten

• Beğen
1.50 de fazla ince değil mi? Zaten ben her zaman asfalt da gitmem. Toprağa falanda girerim.

hocam bak daha önce belirtmiştim bendeki lastik 1.40 ve mecburen araziye girmek zorunda kaldım taşlı topraklı belgradda ve lastikler banamısın demedi açıkcası ben de şaşırdım :D aklında olsun diye söylüyorum çünkü asfalttayken niye daha önce almamışım bu lastikleri diyeceksin özellikle yazın

• Beğen
O zaman 1.50 alıyım. Pedal bisiklet sayfasında 1.50 rubena lar var. İç lastiği değiştirmem gerekir mi? Şuan bende 2.10 lastikler var.

bu sayfanın başında yazmıştım. Ben iç lastikleri değiştirmedim hiç bir sorun olmadı. Bir çok kişi bu şekilde kullanıyor zaten. lastiği takarken iç lastiklerini levyeyle yırtmamaya dikkat et ama çünkü ince lastiklerin takılması biraz daha sıkıntı 2.10 luk lastiğe göre

• Beğen
Geri