Scudo Sports

Kron Xc 500 v tavsiye

Tepki
13
Bisiklet
Kron
Merhaba arkadaşlar bisiklet almayı düşünüyorum araştırmalarım sonucu Kron XC 500 V almaya karar verdim ancak internetten alacağım ve uygun fiyatlı bir site bulamadım bildiğiniz bir site önerir misiniz ? Teşekkürler .

Scudo
kron xc 500 v yerine buna da bakabilirsin (link) ayni paraya daha yuksek donanim ve servis agi da cok yaygin ve sorunu cozmeye odaklilar kronu tavsiye etmememin nedeni masasi kitliyken bile 1-2 cm oynuyor saglam olmadigi kesin

• Beğen
Tepkiler: Kadir Lighta
@ahmet turkmen

Teşekkürler taksitle alabileceğim bir site var mı ?

Ben bunun hidrolik versiyonunu kullanıyorum. Herşeyinden menunum. (link) alabilirsiniz. Gayet ilgililer. Bisikleti buradan almadım fakat alış veriş yaptım bu siteden ve memnun kaldım. Hangi markayı alırsanız alın güle güle ve sağlıklı pedallamalar dilerim.

sundubisikletten de alabilirsiniz ama bence gidip gorup almaniz avrupa yakasinda ileri bisiklet (sirkeci) mesut bisiklet (sariyer) kackar bisiklet (ortakoy) ya da metin bisiklet (bakirkoy) den alabilirsiniz kackar tercihimdir

• Beğen
@ahmet turkmen

Öneriler için teşekkürler ama internetten alacağım büyük ihtimalle n11de bir sorun var oda ptt kargo olması

Benim size iki tane tavsiyem olacak. Birincisi Kron XC 500 yerine Carraro CRS600 yada CRS620'ye yönelmeniz. Çünkü hem CRS600 hemde CRS620, Kron XC 500'den çok daha iyi ve üstün bisikletler. İkinci tavsiyem ise İstanbul'da yaşayan birisi olarak internetten sipariş ile bisiklet almak bana saçma geliyor. Türkiye'nin en büyük bisiklet merkezi Saraçhane ve Sirkeci. Gidip buralardan hem pazarlık hemde taksit yaptırarak görüp dokunarak bisiklet almak bence çok daha mantıklı. Ayrıca pazarlıkta yapacağınız için bisiklet size internet fiyatından dahada ucuza gelecektir. Ama yinede karar sizin tabii.

• Beğen
Herkese teşekkürler konu kapanabilir xc150 alıyorum önerileriniz için teşekkürler biraz ani karar oldu ama xc150yi alışmak için alıyorum daha sonra yol bisikleti alacağım . Son bir sorum olacak disk mi alayım v mi?

Mutlaka xc150 alıcam diyorsanız v-fren olanını alın ama ben yinede Carraro Force 500'e bir bakın derim. 550 TL civarı bir fiyata taksitli olarak rahatlıkla bulabilirsiniz. Force 500, xc150'den çok daha iyi bir bisiklet.

@Gokalp Gokmenler

Carraro 417 TURNER ellerin de bu var sadece teşekkürler.

Kron xc500 alacağına başka bisikletlerede bak bence araştırmanı genişlet site olarakta bisikletçim.com dan bakabilirsin bir çok çeşit var

• Beğen
@Tamer Günay

Öneri için sağol 1 ay kullanmalık alıyorum bisikleti arada kullanırım tabi ama yol yarış bisikleti alacağım

Kron xc 150 siparişini verdim arkadaşlar teşekkürler .

Geri