Scudo Sports

Kron XC 500, Salcano Alu, Salcano Astro, sizce hangisini seçmeliyim?

Tepki
0
Kron XC 500 (link)
Salcano Astro (link)
Salcano Alu (link)
Gezilerde, orta mesafe yollarda kullanmak için bir MTB arıyorum sizce hangisini seçmeliyim?

Scudo
alu ya da astro nun krondan eksiği(ağırlık dışında) fazlası nedir? Kimse bilmiyor mu ? :

kronun ömür boyu kadro garantisi var,kadro sağlam olsun parçaları sonra yükseltirim diyosan kron al derim.
salcanonun da donanımı daha iyi krona oranla ancak kadro hakkında bir yorum yapamayacağım

ben de bu üçü arasında kararsız kalmıştım. boy kaçtı acaba ? 1.90 a yakınsa Salconaların kadroları 18 inch küçük gelecektir, bu üçünü de kulladım, kullanım rahatlığı olarak Kron Xc 500 , Astro, Alu, olarak sıralayabilirim. Donanım olarak hepsi birbirine yakın kullanımına göre donanımla sorun yaşamazsın. Ben kron aldım mutluyum

Dostum, ben de senin gibi bu modellere bakarak başladım sedona 711 de karar kıldım 50 lira civarı bi farkı var

bence kron xc 500, fiyatı 530-50 civarı, hafif ve zarif bir bisiklet.. ayrıca o fiyatta sedona borla ya da bak derim.. ;)

ben alu kullanıyorum ama kron xc 500 derim çünkü hem hafif hem parça olarak üstünlükleri var .kadro aluda alloy 6061 kullanılmış kronda ise alloy 7005 var maşa aluda rst, kronda zoom kullanılmış bunlar büyük farklar düşünme bile (kron xc 500)

Anlaşıldığı kadarıyla Kron daha kaliteli ama Salcano daha güzel görünüyor yav. Özel jant örümü güzel gösteriyor bisikleti.

hocam ben de sedona borla ya da kron dan birisini seçmeyi düşünüyorm fakat kışa doğru bisiklet fiyatları ucuzlar mı acaba o zamanlar alsak daha mı iyi olur?

bunların tamamı eşdeğer bisikletler aralarında aman aman farklar olduğunu düsünmüyorum git hepsini gör dene bin test et hangisinin görüntüsü sana hitap eder hangisi seni memnun ederse onu al:)

Geri