Scudo Sports

Kron Xc 500 mü ? Salcano 240 srv mi ?

@Yiğitalp Dikmen

Ucuz istiyorsan Sigma 509 bunların içinde en ucuz olanıdır. Piyasada 45-50 TL arası bulabilirsin bu modeli. Bence çokta ucuza kaçmamak lazım km saati konusunda. Sigma 509 idealdir. Kablosuz km saatinde adı üstünde kablosuz oluyorlar. KM saatini direksiyona takıyorsun vericiyide maşa ve janta takıyorsun aralarında kablo falan olmuyor aynı bilgisayarlarda kullanılan kablosuz klavye-mouse setleri gibi.

• Beğen
Tepkiler: Salacanooo
Scudo
@Gokalp Gokmenler

Vay :D güzelmiş :) sigma 509 kablosuz dimi hocam ?
(link) düzenek bu sanırım

242 srd var kadro aynı ama kompontentleri daha iyi hidrolik fren var vesselam

@Ali Ç.

satan bi site varsa link ve fiyatı öğrenebilirmiyim aradaki fark fren ve disk olsa ne gerek var + hidrolik bayağı iyi. ama yok bulamadım pek tutulmuyor sanırım

Astro 240 kullanıyorum tam bir sene oldu bisiklet 6000 km'de bu hafta zincir ile ön maşayı değiştirecem,Zincirin ömrü bittiği için, maşayı'da kilidini yanlışlıkla kırdığım ve tam yaylanmadığını düşündüğüm için değiştiriyorum,birde ilerki zamanlarda lastik alacam.Aldığımdan beri bu yarı gerekli yarı gereksiz harcamayı yaptım(aksesuar hariç)

@can akıncılar

Memnunmusunuz hocam biliyosunuz o fiyata diğer markaların aynı donanımlıları 900 tl yani bi kalitesizlik var mı ? yoksa gerçekten çok iyi mi ? birde v-fren sorun oluyor mu 242 srd mi alıyım 240 srv mi ?

@Yiğitalp Dikmen

Düzenek aynen o. Ama 509'un kablosuz versiyonu yok, resimde de görüldüğü üzere 509 kablolu. Eğer kablosuz istiyorsan 1009 ve 1609'un hem kablolu hemde kablosuz versiyonları var ama tabii her ikisininde kablosuz versiyonları kablolularına göre daha pahalı.

@Gokalp Gokmenler

Hocam 1009 100 tl pek alamam gibi marka önemli değil en ucuz ve kablosuz km saati hangisi f/p de olmak zorunda değil zaten adı üstünde km saati gereksiz fonksiyonlarla fiyat artıyor.

@Yiğitalp Dikmen

Ucuz istiyorsan kablosuz alma, kablolu al. Ucuz kablosuz km saatleri etraftaki manyetik alanlardan acayip etkileniyorlar. Elektrik hattı, cep telefonu sinyali gibi birsürü manyetik şey saati etkiliyor. Saatte 20 km hızla giderken bir anda ekranda hızını 80-90 km/s görebiliyorsun durum böyle olunca herşey sapıtıyor. Trafikte ışıklarda dururken bile km saatinin ekranında 70-80 km hızla gidiyor olarak gösterdiğini bilirim. Benimde 2 sene önce ucuz bir kablosuz km saatim vardı, en sonunda kullanmaktan vazgeçtim bu yüzden. Şu anda kablolu Sigma 1609 marka km saatim var ve gerek kablolu olması gerekse Sigma olduğu için mükemmel çalışıyor. Bu yüzden benim sana tavsiyem Sigma 509.

@Gokalp Gokmenler

Kablo çok sıkıntı yaratmaz sanırım. en iyisi öyle yapıyım birde hani saati çıkartıp takabiliyoruz ya dururken çalınma olasılığı nedir :D yani bisikleti park edince km saatini alıyomusunuz üstünde mi kalıyor. birde hocam hidrolik disk'İn - v_fren den çok farkı varmıdır salcano 240 srv alıcam onda v-fren var 242 srd de herşey aynı hidrolik disk var hidrolik olmasına rağmen biraz kalitesiz ve ağır mı sizce ne yapıyım ? çok etkileniyor dediğiniz şu tip sanırım (link)

Eğer bütçen yoksa 240srv yi al sonra diske geçirirsin disk takılabiliyor mu ona da bak

@Ali Ç.

Hocam bi 100 tl daha oynama yapabilirdim belki ama artık o model alınmaz düşüncesindeyim salcano'nun sitesinden kalkmış yani destek vermiyorlar sanırım artık o modele yani yine o yüzden 240 srv alıcağım.

Arkadaşlar başka fikri olan ? 240 srv tahminen kaç kilodur ?

Geri