Scudo Sports

Kron XC 500 mü Kron CT 1000 mi ???

lukunku86

Aktif Üye
Tepki
46
http://www.bisikletmagazin.com/media/blogs/a/2008/12/XC5001Large.jpg
KRON xc 500 ( KDV DAHİL 640 TL )
http://www.ticaretmerkezi.com.tr/images_buyuk/44051519160731597.jpg
Kron CT 1000 ( KDV DAHİL 600 TL )

Fiyatlar kesinlikle benim tercih sebebi değildir. zaten kalite de kullanıma uygunluk derecesi değil mi :)

her iki bisiklet için birbirlerine olan üstünlükleri, artıları eksileri nelerdir ?
uzun geziler için kullanılabilirler mi ?
vites ve firen modifiyesine uygun mudurlar ?

bu ve bunun gibi aklımda cevaplanmayı bekleyen sorular var. Kullanan, bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm

şimdiden teşekkür ederim

Scudo
Tam bi bilgim yok ama kronun xc serisi adı üstünde xc tarzına uygun.CT 1000 ise yola daha uygun gözüküyor gidon boğazı,burdan gördüğüm kadarıyla lastikler,süspansiyon mesafesinin kısa olması gibi.Yani yol tarzına uygun benim gözüme ilk çarpan şeyler bunlar.

• Beğen
Tepkiler: lukunku86
sadece uzun mesafe için değil, patika yollarda hoşuma gider esasen :)
hiç uzun geziye katılmadım ( en fazla 60 km ) ama gerektiğinde de uzun geziye çıkabileceğim ve beni yolda yormayacak bisikleti başımın tacı yaparım açıkçası :)

yorumunu değerlendireceğim, teşekkür ederim

Geçtiğimiz aylarda bende bu şekilde,Kron Xc1000 mi, CT 1000 mi diye ikilemde kalmıştım.Ancak kullanım alanımın %80 i asfalt olmasına rağmen,sağlamlık,dinamizim,ve malum istanbul'un engebeli yollarından dolayı Xc1000 i tercih ettim.Şu an için oldukça memnunum.Havanın güzel olduğu zamanlarda günde 70-80 km sürdüğüm oluyor şu anda 800kilometredeyim ,tık demedi.Bana sorucak olursanız tercihim Xc500 olurdu...İyi forumlar..

• Beğen
@swattr

tavsiyeniz için teşükkür ederim,
ilk önce bisikleti kullanan arkadaşların yorumları benim için daha önemli, diğer arkadaşlarda tecrübelerini paylaşıyorlar tabii ki alınmasınlar :)
şimdi ben de daha dar açıdan bakmaya başladım diyebilriz :)

dostum galiba trabzonda oturuyorsun trabzon yolarına xc500 yakışır kanımca
ct1000 e gelirsen asfalt bisikleti seçim senin

• Beğen
@Berkan KILIÇ

sanırım evet :)
yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

evet kardeşim bende xc500 kullanıyorum ve harika bir bisiklet...

Geri