Scudo Sports

Kron Xc 500 MD - Carraro 420 - Whistle Miwok 1162 D (Kararsızım)

Gorky

Üye
Tepki
22
Mechanic yada Hydrolic Disk frenli bir bisiklet alıcam. Bu üçü arasında karar veremiyorum. Carraro'yu tavsiye ediyorlar ama görsel olarak kötü bence. Marketlerde satılan bisikletlere benziyor :) Whistle ve Kron'un görünüşleri çok hoş. Ancak donanım yönünden zayıf diyorlar.Son bir tavsiye daha almak istiyorum sizlerden

Scudo
Sirkeci'ye git aradığın bisikletler yan yana duruyor orada. Hangisi hoşuna giderse onu al.

• Beğen
Tepkiler: gok
Benim sıralamam,
1-Whistle Miwok 1162D
2-Carraro 420
3-Kron XC500
Şeklinde olurdu, Bence 1162D bu 3 bisiklet içinde açık ara en iyi olanı. Ben olsam Kron xc500'ü direk elerdim bu karşılaştırmadan.

Whistle'ın fiyatı konusunda yanlış bilgi almışım. Onu eledim.

@teymen55

Sizinde şuan xc 500 var sanırım. Nasıldır , memnun musunuz, iyi ve kötü yanları nedir, özellikle aynakolu nasıldır ?

@Gorky

Ben Çok memnunum ve bir haftalık olan bisikletimi şuan satıyorum almak istersen bir düşün derim...Çok temiz bir bisiklet Kron xc 500 Mekanik disk fren...Hepsinin fiyatını karşılaştır sana en uygun olanı ve en çok hoşuna gideni al derim ben...bende ki bisikletin fiyatını internetten araştır istersen...ben 625 e satıyorum bu bisikleti...

@Gorky

Market bisikleti görmemişsiniz, belli...

@teymen55

Saol abicim ama dün XC 500 hidrolik disk aldım. Sana hayırlı satışlar :)

@Mesut C.

4 yıl kullandım o bisiklet denen tenekelerden abi. Geçerken falanda hep bakarım valla onlara benziyor :D

• Beğen
Tepkiler: teymen55
Geri