Scudo Sports

Kron Xc 4000

Ön attrıcı ile ciddi olarak ilgileniyorum. Size ulaşacağım cep telefon numarasını özel mesja ile gönderirseniz sevinirim..

Scudo
slm yasin.fren kolu ve x9 vites kolunda herhangi bir sorun varmı?biraz daha inersen fiyatta düşünürüm.x9 kolun sıfırı 85 ytl zaten.

yasin bi ses ver yaww.cvp bekliyorum senden fren kolu ve vites kolu lazım

Kaancım şehir dışındayım fazla bakamıyorum foruma, kusura bakma.

Ayrıca bisikleti parça parça satmaktan vaz geçtim heba olacak gibi geliyo bana, toplu şekilde alacaklar için halen ilan geçerlidir.

Kardeş günlerdir cevap bekliyoruz... Şu ön attrıcıyı almayı düşünüyorum ama ses çıkmıyor senden... mümkünse telefon numaranı yada msn adresini veririsen konuşalım

kadronun vites ve fren tellerinin geçtiği yerde çizik var sanırım

hornet sen ne yaptın yaa kron xc 4000 kadroo saten 300 sen 5 aydır kullanmışsın bide arkadaşlar bilginiz olsunn

@bisiklet_manyagı
puhahah:D Arkadaşım lütfen ilanı baltalamayalım... bu arada noname kadro var bende istiyosan görüşelim

@bisiklet_manyagı
yaf isterse 250ytl olsun. Fiyatı satıcı belirler... Burda böyle İlanı baltalamaya hakkın yok demek istiyorum...

300'e sıfır xc4000 bulursan al kaçırma derim, ayrıca verdiğin link için teşekkürler kadronun fiyatı orada 439YTL.

Bisiklet parça parça satılık değildir, daha önceki mesajlarda da yazdım zaten.

Tellerin geçtiği yerde çizik yok o görünenler çamur, tabii bazı yerlerde ufak tefek çizikler yok değil.

Lütfen alıcı değilseniz gereksiz mesajlar yazmayın..

Arkadaşlar Kron XC4000 15" kadro satılıktır. Fiyat : 280 TL

Geri