Scudo Sports

Kron Xc 4000 Special Machine II #

@Doğukan KARBAL

Aynen kardeşim haklısın.Yeter artık değil mi Kronlandığımız :D
Ben de isterim tabii Scott kadro Merida kadro ama bu öğrenci bütçesiyle biraz daha bekler gibi geliyor bana :D

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
Scudo
Sendeki bütçe bende olsa. Ohoooo. Maşan Epicon, aktarıcıların xt xtr falan slx bız sram x5 e talip. :D 1 yıl para biriktirip onumuzdeki yıl haziran ayları gibi bisikletimde bomba şeyler olcak umarım benımde. :D

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
Kaç ay uğraştım, ne sıkıntılar çektim bu bisikleti toplamak için bir bilsen :D Bütün harçlıklarımı neredeyse bu bisiklete yatırdım hep.Yemedim içmedim bu bisikleti toplamak için ben :D
Ama benim yaptığım para biriktirmekten ziyade elime para geçtikçe parçaları alıp kenara atmak oldu.
Neredeyse tüm parçalar da istediğimin daha da üzerinde oldu tabii.
He sonunda ne mi oldu; topladım ve 3 hafta sonra kadro elimde kaldı :/

İnşallah kardeşim, çok daha iyileri senin olsun.Kadron hiç kırılmasın inşallah :D

• Beğen
@Ali ERTURAN

Okul açılsın bende yemicem içmiçem tüm paramı biriktircem sonra bisikletim uçar. Kadrom iyi Merida yani boru değil zaten. :D Açıkçası Kron XC4000 kadrolarına ilk zamanlardan berida aşığım. :)

@Doğukan KARBAL

İnşallah daha iyileri senin olsun =)
Hayransın benim yeni kadroyla takas edelim :D 3. olunca sıkmaya başladı malum :D

• Beğen
@Ali ERTURAN

Merida mı sana o söyledğim companentler ile görmeden olmaz. :D İlk göreyim o companentleri ondan sonra düşünelim. :D

• Beğen
@Aykut Subaşı

Doğrudur, 3. Kronumu almıştım ki sattım artık onu.Kron da bıkmıştı gerçi benden :D

Hey yavrum hey şöyle bir canavarımın olmasını çok isterdim ama napalım öğrenciyiz :s (OKUYOM BEN YAA ! :D :D )

• Beğen
@Musa Sagol

Bu canavarı mahvettim ben ama.Önce kadrosunu kırdım, sonra da parçaladım :D

Şimdilerde de yeni bi canavar için uğraşıyorum, hadi bakalım :)

Bu arada ben de öğrenciyim, lise son sınıf.
Malum üniversite hazırlık, çok fazla vakit ayıramıyorum :/
Bir de maddi açıdan bakmak lazım öğrenciliğe.Para biriktir biriktir nereye kadar ama.Öğrenciliğin gözü kör olsun :D

Selamlar ;)

@Ali ERTURAN

Elindeki malzemeler çok iyi sahiden. Çok güzel bir bisiklet toplayacağına eminim. Zamanla hepsi olur, daha güzelleri olur.

Zamanda geri dönüş yok, zamanı biriktirmek, satın almak yok. O yüzden zamanı iyi değerlendirmek gerekli gerçekten. Sınavlara az kaldı. Şimdiden başarılar dilerim.

@akifberkant

Teşekkürler Akif ama kullanamadıktan sonra pek de anlamı kalmıyor.
Biliyorsun çok uzun zaman uğraştım o bisiklet için, bi 2 3 sene giderim diyordum ama 1 ay bile kullanamadım.
Yani değmedi bile uğraştığıma, zamanım boşuna gitti; tabii ki kazandığım tecrübeler dışında..

Bu sene de pek uğraşacak durumda değilim zaten.Sene sonunda gireceğim bi sınavım ve haftasonlarımı elimden alan bi dersanem var.Çalışmam gerektiğinden ayıracak vaktim de yok, belki haftada bir gün; öğleden sonra o da.

Yakın zamanda bi kadro alır ve toplarım.Parçalarım neredeyse tamam olduğundan vaktimi de yemez.İnşallah yakında da karşınızda olurum yeni bisikletimle :)

Sen de bisikletinin değerini bil abi, iyi bak ona ;)

Saygılar.

@Ali ERTURAN

Teşekkürler Ali, bisikletimin değerini bilmeye çalışıyorum, mümkün olduğunca iyi bakıyorum. O da hiç üzmüyor beni, hakkını veriyor, hele arazideki performansı çok harika, akcılık neymiş jantlardan sonra daha iyi anladım. Maşallah diyelim, Allah hepimizi kazadan, beladan, terslikten korusun.

Dilerim yeni bisikletine tez kavuşursun ve gönlünce olur, hep beraber turlarız. İnşallah sınavda da istediğin bir üniversiteyi, istediğin bölümü kazanırsın.

Selamlar

• Beğen
Geri