Scudo Sports

Kron XC 4000 Kadro satılık

Scudo
kadro ağırlığı nedir ? ve samstrong adlı arkadasın sorusunuda yanıtlarsan sevinirim
hayırlı satışlar :)

kadroyu düşünen olursa sıfırdan hiçbir farkı yoktur sadece bir kez yarışa girdi(toplandığının ertesi günü) yarışta eski dostlarla muhabbet esnasında cıkan karbon kadro alınmış xc4000 in yerine koyulmuş oluınduğu için kadro beklemektedir fiyat oldukca uygundur sıfırıyla 100 euro fark vardırki kullanılmamış sayılan bir kadro için uygundur bilgilnize.....

arkadaşlar bende xc 4000 kullanıyorum çekicilikte çok sade ve güzel bir kadro hangi parçayı takarsanız takın kadro kendini gösteriyor saglamlıgıda süper kıran çatlatan görmedi kırılsa dahi garantisi var efor bisikletden en önemliside gören herkes kronlara bitiyor zaten lafı uzatmaya gerek yok... tavsiye ederim fiyatıda süper zaten alıcısına hayırlı olsun iyi günler 2008 xc 4000i bekliyorum

furc takımı yok ama yanında gönderilebilir....kadro salıya kadar satılmazsa ben alıcam...kron zeon kullanıyorum kadrom 3 3,5 senelik artık metal yorgunluğu oluşmuş olsa gerek ve sert kullanıyorum satılmazsa bende......ağırlık kulakla birlikte net 1.55 kg

Geri