Scudo Sports

kron xc 4000 arkaya 203 mm rotor taksak

Cem Helimoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
126
xc4000 kadroya 203mm rotor taksak sorun olur mu bı arkadasım surtuyor bızım kadrolara buyuk gelıyor demıstı yardımınıza ıhtıyacım tesekkur ederım

Scudo
Arkaya 203mm rotor taktırmanızın fren performansına bir etkisinin olacağını pek zannetmiyorum. Faydası olmadığı gibi sorun da çıkarır, hem ağırlık hem rotor büyük olduğu için heryere takılır. Ancak öne taktırırsanız fren performansının arttığını göreceksiniz. Ama tabi onda da ağırlık ve bi çok yere takılma tehlikesi.

kadronun kırılma riski var...
büyüyen rotor çapı daha az kuvvetle 160lıkla eşit güçte fren yapmanıza sebeb olur bu iyi bişey ancak buna alışana kadar eski alışkanlığınız devam edecektir ancak riskli birşey aşırı yük binen fren bağlantı noktaları kırılabilir veya yamulablir...

XC sürüyorsanız 200mmlk rotorlar gereksiz zaten...

ancak daha agrasif sürüyorsanız tabi siz bilirsiniz ancak arkada 185 önde 200 gibi kombinasyon daha sağlıklı olur kadro için...

bu arada öne 200 takabilmeniz için bunu maşanızınız destekliyor olması gerekiyor...
yani en aşşağı bir rockshox tora vya recon maşaya ihtiyacınız var

Arkaya 203 takarsanız kadronuz kırılır... Başkada bir işe yaramaz...

anladım pekı ben bısıkletım hakında bılgı vereyım sız bana dırek ne takmam gerektıgı soyleyın ben sızın kadar anlamam cunku
kadro kron xc4000
masa fox f32 100 rlc
kılom 78(ıse yararsa)
on arka rotor ne takmalıyım cook tesekkur ettım

Ön tarafıda ben söyleyeyim,Markasını belirttiğin maşaya 203 mm'de dahil istediğini takabilirsin.

eyvallah abıler anladıgım kadarıyla benım su ankı rotor sıstemım ıyı sadece on tarafa adaptor bulmam yeterlı olcaktır ıns herkeze tekrardan cook teşekkur ettım

kadronun arka bacagını kırabilirsiniz 180 mm bile kırma riski var hem jantınızada zarar verir veya kırabilir 160mm kulanmanız gerekir ön içinde max 180 mm kulanın 203mm enduro veya down hill ler için uygun

Geri