Scudo Sports

kron xc 250

Tepki
0
Bisiklet
Ümit
Kron xc 250
2012 model
Alüminyum gövde
26 boy
21 vites
V fren
Shımano vites fren kolları
Shımano arka vites
Shımano
ön vites
Shımano aynakol
Shımano 7 li arka dişli
Rubena kevlar dış lastikler

arkadaşlar bu bisikleti bugün ankara performans bisikletden 540 tl ye 6 taksitle aldım 3 saat kullandım hem asfaltda hem arzide kullandım performansı gayet iyi forumdaki arkadaşlar bana şehir bisikleti almam yönünde telkinde bulunmuştu ama hoşuma gitmedi o tür bisikletler arazide bu bisikleti kullanırkende pek zorlanmadım sizce iyimi yaptım kötümü yaptım değerli yorumlarınızı bekliyorum unutmadan bu bisikletin zayıf yönleri nelerdir nelere dikkat etmeliyiz uzun ömürlü olmasını istiyorsak herkeze şimdiden çok teşekkür ederim...

Scudo
@hacker5461

Sonuçta bisiklet ağır arazi bisikleti değil alt seviye bir dağ bisikleti bence maşa değişimine ihtiyacı yok. Fazla zorlu koşullarda kullanmadıkça hiçbir sorun yaratmaz.

Ben sadece arkadaşa öneride bulundum bendede xc250 var ve xcmv3 taktım baya bir fart etti.

bu tip alt seviye bisikletlerde üzerindeki parca eskimeden yükseltmeye gitmek adamı sadece zarara götürür hemen yapacagınız masrafı ilk basda üzerine koysanız zaten daha iyi bişi alırsınız. bisikletinizin parcaları günlük kullanım ve gezi şartlarına uygun kulağa su kaçırmadan güzelce kullanın eskidikce parcalar yükseltirsiniz. illa sınırını bulup dibine kadar zorlamaya calısmanın mantıgı yok.

• Beğen
Tepkiler: Orodyn
@hacker5461

Bende sadece öneride bulunmuştum . :)

Geri