Scudo Sports

Kron Xc 250 Vs Carraro 904 Prizma Bütçeye uygun

emre4335

Aktif Üye
Tepki
27
Bisiklet
Bisan
Aslında benim kafamdan Kron xc250 almak geçiyordu bu bisikleti göresiye kadar :D .Ben bisikleti şehir içinde kullanacağım ama arada bi arsa aralarından geçerim tabi o da şehir içi sayılır galiba.Birde bisiklet sürerken zevkle sürmek istiyorum.Bana bu kriterde bi bisiklet lazım.Kronun görünüşü çok güzel geldi ama donanım çok alt seviye kalmış.Carraro 904 Prizma ise sürüşü rahat ve fazla yormaz galiba.donanım olarakda kron xc250'den daha üstün.Bi yardım ederseniz sevinirim :D (Not:Bu fiyatlara yakın başka seçenekler varsa paylaşabilirsiniz.)

KRON

7005 Aluminyum gövde

KRON Ön süspansiyon

SHIMANO TX-35 , 21 Arka Vites

SHIMANO C050 , Ön Vites

SHIMANO TX-35 Vites/ Fren kolları

SHIMANO Aynakol

SHIMANO Aka Dişli

Liste Fiyatı:570TL

(link)

Carraro

ALÜMİNYUM 1.1/8" YARI-ENTEGRE MAŞA YATAĞI

28'' YOL TİPİ ÇELİK 1.1/8''

SELLE ROYAL SETA

SHIMANO ACERA / TOURNEY 21 VİTES

V-FREN ALÜMİNYUM

700X35C 37-622 SİYAH

28"X1.75 STRONG

ALÜMİNYUM SİYAH 36

Liste Fiyatı:604 TL

(link)

Scudo
carraro 904 çok başarılı bir bisiklet (almadığıma pişmanlık duyduğum)
eğer alsaydım güzel bir ön amörtisör ekleyerek yıllarca zevkle binerdim ama hırsıma yenik düşüp -biraz da aceleciliğin gazıyla MTB aldım
iyi karar verin.

:) bende öyle düşünüyorum bisikleti sürerken beni yormasın istiyorum.Bisikleti büyük bi zevkle sürmek istiyorum sanırsam bunu 904 Prizma sağlayacak gibi :D

45 gün falan oldu 904 prizma alalı aktif bir şekilde kullanıyorum çok memnunum akıcılığı çok iyi tavsiye ederim

pek birşey diyemem ama şehirde kaullancaksan mtb almanın hiçbir anlamı yok.şehir bisikletleri ilede arsalardan falan rahat rahat geçersin korkma. :)

28" ve ince lastikler, sabit maşa.. carraro bence.. rahat rahat gezersiniz şehirde. benim 12 yıllık bir bisikletim var sabit maşalı ve her yere giriyorum. xc250'yi kullandım, şehir için gereksiz. arazi için yine o fiyat-performans fena değil. ama ben maşa olayına takıyorum hafif ve kilitlenebilir olmadığı sürece çok gereksiz.. son olarak binmeden karar vermeyin derim..

Emre,sen yine anket yap:D (link) bu sence nasıl:D.

ben salcano city sport modellerine bakmanızı öneririm

bende mtb Carraro Rock alıp, pişman olanlardanım :(
hayırlı olsun, güle güle pedallamalar

:D tamam sağolun sevgili forumdaşlar.Benim için şehir bisikleti daha anlamlı olcak galiba herkez onu öneriyor.Hepinize teşekkürler :in::in::in:

Geri