Scudo Sports

Kron XC 250 hakkında

merhaba ben de kron xc 250 kullanıcısıyım. göbeğin çıkartılması için gerekli ekipmanlar nelerdir?

bir de rulmanlı mı bilyalı mı acaaba tipi? teşekkürler.

cevap yok mu? :(

Scudo
@D.Cengiz

bildiğim kadarıyla rulmanlı olması lazım

SM-BB70 i taksam direk sıkıntı çıkmaz değil mi diğer ekipmanlar ile? aynakol uyumsuzluğu olmaz değil mi?

Kardeşler ben şimdi bu bisikletten almayı planlıyorum bi arkadaşla beraber alcaz 2 tane. Ama siz diyosunuz ki, ön maşa kronik sorunlu, pedaldan sesler geliyo, arka tekerlek sürtüyo. Almayalım mı yani önermiyomusunuz. Bütcemiz de zoru zoruna ona yetiyo 550-600 tl civarı bütcemiz var en fazla. önerceğiniz başka modeller var mı? Teşekkürler

arkadaşım ben sedona borla derim aslında 700-800 tl fiyatı var galiba ama sorunusuz bir bisiklet

Fatih Özdemir kardeşim bende xc250 2013 kron aldım gerçekten sorunlu sıfır bisikletin 1 hafta içinde birton ıvırı zıvırı çıkıyor yok arkda teker sürtüyor yok maşada sorun var yok pedalde sorun vvar malzemeyi kötülemek benim haddime değil güzel bisiklet ama ben bu sorunları yaşadım çok samimi ark. aldı oda aynı sorunları yaşadıı ben şansızım sorunlu geldi diyelim arkadaş da mı şanssız Kron da KronİNK bir sorun haline gelmiş bu hatalar diye düşünüyorum çünkü aynı problemleri o malzemeyi alanlar hep yasıyor. 0 bisiklette arka teker göbek mili kırılır mı yaa kırılıyor birde bana ayakların güçlü hızlı cevirmişşsin diyorlar masraf almaya çalısıyorllar. yani diyeceğim 1 ayy gec all bilgili tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyeleri doğrultusunda güzel birşey all.

Ses sorunu olan pedali sökünüz ve biraz vida kısmını birazda takılan kısmı yaglayip öyle deneyin... XC 1000 de denendi sonuc olumlu

arkadaşlar xc250 2012 model 1 senedir sorunsuz biniyordum, dün arka fren sıkıntısı yaşadım.frene basıyorum tutuyor ve bırakmıyor teli değiştirdim, ilk an düzeldi gibi geldi ama sonra yine aynı sorun neden olabilir acaba balataları geri açan kısımdamı .yardımcı olabilirseniz sevinirim yarın 29 ekim etkinliklerine katılmak istiyorum .saygılarımla.

@ERKAN ÇAVUŞ

yanlış anlamadıysam sizin fren sistemi mekanik disk. Fren tellerini yağlamayı denediniz mi? zayıf da olsa bir ihtimal o geliyor aklıma

• Beğen
Tepkiler: ERKAN ÇAVUŞ
Ahmet bey öncelikle teşekkür ederim balatanın olduğu kısımı söktüm elimle denedim aynı şey oluyor balatanın üst kısmındaki iki parça var adını bilmiyorum geri açılmasını sağlıyor onlar dan şüpheleniyorum ama tam emin değilim.saygılar

Bisikleti alalı 2 hafta oldu; vites ayarı, pedaldan gelen sesler, ön tekerlek sallanması ( göbek sallanıyor ) sorunlarıyla karsılastım ki sanırsam kadro haricidinde bütün parçaları değiştirmeden bu sıkıntılardan kurtulamıcaz gibi. Yani bir tek sizde değil Murat bey :)

Merhebalar,Bende Kron xc 250 var.Lastikleri değiştirecem yolda akıcılık açısından.
İstanbul'da sirkeci'de Rubena Flash 1.75 lastik bulabilirmiyim? kullanan arkadaş varsa lastik nasıldır iyi midir?
Birde bendeki iç lastik 2.10 1.75 dış lastiğe olurmu?Yarın almayı düşünüyorum Acil cevap. :alkis:

• Beğen
Tepkiler: cancemkaya
Rubena yerine daha kaliteli bir lastiğe yönelmeniz iyi olur.Forumda bazı arkadaşlar önermiyor.
:)

Ben de xc250me yol lastiği arıyorum. Bütçem kısıtlı olduğu için isim yapmış modellere bakamıyorum. Rubena aps flash 26x1,75 benim de bakmış olduğum bir model ancak bana göre mtb üzerinde sırıtıyor yani bana bisiklet jant üzerinde gidiyormuş gibi geliyor. Bu nedenle rubenna cityhopper 26×2.00 tercih edebilirsiniz.

@ONUR YÜCEL 46
Ben aldım rubena flash 1.75 lastigi taktım şişirdim lastigi bi baktım lastigin sadece birinde yandan açılma,bombe yaptı ve şekil bozuklugu meydana geldi.Sonra aldıgım bisikletçiye götürdüm adam sorun çıkarmadan değiştirdi yenisiyle.lastigin yol tutuşu iyi ve bisikletin üzerinde de sırıtmıyor aksine hoş görünüyor.

@Hasan KRN

Meraba gecen hafta 26x1,50 aldim ama bisiklet konfor olmadi daha sonra 26x1.90 aldim cok memnunum bnce dene bende de kron xc250 var

@Hasan KRN
Meraba gecen hafta 26x1,50 aldim ama bisiklet konfor olmadi daha sonra 26x1.90 aldim cok memnunum bnce dene bende de kron xc250 var

1.50 sakın alma. Konfordan çok ödün verirsin. 1.75 ve üstü düşün. Bence 1.75 idealdir. Patlak korumalı bir şeyler al ayrıca )

1.40 cst city traveller kullanıyordum. asfaltta performansı arttırması açısından oldukça avantajlı. ben de uygun fiyata olsun diye rubena veya cst düşünüyordum ve cst almıştım. fakat benim için en büyük sıkıntı lastiğin aşırı zor şekilde takılıp çıkartılması oldu. dişli arazi lastiklerimi zorlasam elimle bile çıkartabilirken bunlar gerçekten çok zorluyor beni levyelerimin hepsi kendinden geçti bu lastikler yüzünden. o yüzden aman dikkat diyeyim ucuz olsun diye bu eziyet çekilmez lastik patlamasın diye dualar okuya okuya bi hal olursunuz sonra :D bisikletçiye gidin anlatın bu durumu ve gözünüzle görün çok zor takılmadığına. bu anlattığımı yaşayan bilen forumdaş dostlar abiler varsa onların görüşlerini de duymak isteriz

Aylar geçsede konu sahibine sormak lazım aldın mı lastikleri ?

Düzenleme : Lastik alınmış.

Geri