Scudo Sports

Kron XC 250 hakkında

450 liraya aldım.
hocam isterseniz servise veya fotografları efor bisiklete gönderip modelini bir sorun. cunku bende ki kron xc250 sanki biraz farklı gibi geldi bana.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=88991

bu konudaki benim bisikletim kadrodaki farkları sizde farkedeceksinizdir zaten.

ilginiz için teşekkürler, biraz inceledim stickerlar dışında pek fark yok gibi, ama yine de tam emin olamıyorum

Scudo
arkadaşlar bir kadro buldum. kron xc 250 sizce almalımıyım.şu yeşil-mavi-beyaz olanlar.başlangıç için iyimidir.....

Yakın bir zaman önce XC500 aldım tavsiye ederim kaliteli bisiklet. 1000TL'nin üstünde bisiklet bakmıyorsanız XC250 bence size gayet yeterli gelir.

bencede de, sizin bisikletiniz de çok güzel hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bnde bisikletimle aranıza katılıcam ...,

ben de xc 250 kullanıyorum. yaklaşık bir haftadır günde 10-15 km sürüyorum hiçbir sorun çıkartmadı. daha çok yol yapacağım gibi görünüyor, tavsiye ederim al bence.

Bende xc250 kullaniyorum. Henuz 3 ay oldu bir sorun yasamadim ama uzun vaadede nasil olur bilmem. Ama malzeme kalitesi olarak fiyatina gore oldukca iyi bence

Merhaba arkadaşlar, bu fiyata 3 aylık bisikletini satıyor arkadaşım. Kozmetik ve kondisyon olarak hiçbir sorunu yok bisikletin. Garanti belgesi de var, fiyatlar hakkında pek bilgim olmadığı için yardımlarınızı bekliyorum :) Alınır mı? teşekkürler iyi forumlar..

@MuhammedErkan

kron kullanıcısısınız galiba siz de. :) teşekkür ederim

@Emre Alp Özkurt

size de teşekkürler :)

Alınca fotolarını katın bakalım nasıl bir balık tuttunuz :)

@Musa Sağol

çok yakında inşallah :)

Fiyatı çok iyi kaçırmayın 2.El Bianchi toledo gözümün önunde 350 tlye satıldı:)

bisiklet daha yüksek bi fiyata başkasına satıldı :(

ben de aldım xc 250
300 tl ye anlaştım adamla, ama sahibinden üzerinden aldığım için vade farkı ve komisyon farkını da ödedim 55 TL kadar. Ankaradan aldığım için Gebze ye kadar otobüsle gönderttirdim ve 30 TL de yol parası verdim. geldikten sonra bi de bisikletçiye akort ayarı yaptırdım 15 TL ye. tam oldu. 400 TL :)
50 daha koysam sıfırını alıyodum nerdeyse :D gerçi memnunum bisiklet gayette sıfır gibi duruyor. resimlerini çekerim bir ara :)

Geri