Scudo Sports

kron xc 250, almayi düşünüyorum

Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar ben bisiklet sürmeye olmasa da daha profosyonel anlamda bisiklete yeni başlayan birisiYim. bir arkadaşımın önerisi üzerine bu modelde karar kıldım Kron xc 250. alıcagım bisikleti çoğunlukla şehir içinde ulaşım amaçlı kullanmayı düşünüyorum.fakat tabikide arada sırada da olsa dağaaraziye çıkıcam. bütçem 500 600 Lira arasında. sizce bu model beklentilerini karşılar mi bu parayla daha iyi bir bisiklet alınabilir mi? şimdiden teşekkür ederim

Scudo
Foruma katıldığımdan beri günde en az iki farklı konu okuyorum kronun genetik maşa ve diğer problemlerine dair... Anladığım kadarıyla bu sorunlar her iki krondan birinde mutlak suretle görülüyor desem yanlış dememiş olurum diye düşünüyorum... Forumdaki daha tecrübeli arkadaşlar bu seviyeye yönelik salcano ng650 öneriyorlar genelde... Bence biraz daha bekleyin yorumlar gelmeye başlasın daha net bir fikir çıkacaktır ortaya...

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
@Burhan Bektaş Ben kron xc250 aldım kullanıyorum ama istediğim mtb değilmiş şehir tur bisikletiymiş Trek 7.1 aldım rahatladım istersen sana satayım kron xc250 500 tl veririm kargo bana ait..iki aylık bisiklet garantisi faturası herşeyi var 20 inç ....:)

@Burhan Bektaş

ben 250xc aldım ilk aldıgın zamanlar süper bisiklet harika bisiklete binmiyormuşuz yorumlarım böyleydi ne zamam turlara çıkıp arkadaşların trek mosso gıant gibi modellere binince yok dedim bu bisiklet degil maşa berbat kafadan ve vites geçişleri parmagın agrıyor şuan da mosso kullanıyorum zaten ilk bindigimde kırılacak sandım kron motorsiklet gibiymiş agırlık bazında mosso 12 kg süper ve şehir de bineceksen 28 jant şehir bisikleti al bende 2. bisikletimi bundan yana kullanıcam kolay gelsin
not:bu fiyata kron iyi :)
dik not:bu fiyata kron alana kadar form dan 2.el kaliteli bir bisiklet al

Kron xc 250 yerine Carraro Force 500 alırsan çok daha doğru bir tercih yapmış olursun.

Kron almanı tercih etmem başta çok anlı şanlı gözüküyor ama o kdr güzel değil o yüzden almanı tavsiye etmem

Uye arkadaşlardan hiçbiri anlaşılan kronxc250 ye olumlu bakmıyor. Alternatif olarak sunulanlar arasinda Salcano astro 30 ve carrato force 500 var. Bu gibi karsilastirmalari yaparken nasil bir yol izlemeliyiz ve dayanak noktalarimiz neler olmali?

@Burhan Bektaş

http://www.competitivecyclist.com/images/pages/fitcalc/measure_ex_1.jpg

burhan bey boyunuz kaç ..
bacak boyu kaç..

bacak boyu ölçme metodu..

@Burhan Bektaş

yalnış kadro alan dostlar gerek yol gerekse mtb acı içinde kıvrandılar yol bisikleti alan dostum bilek ağrıları ile uğraştı ve mtb alan ise kıkırdak zedelenmesine maruz kaldı size küçük kadro olmaz ...

bacak 88 cm ise oldukça uzun sayılır ..mtb durum aşağıdaki gibidir..

(link)

kadro boyu 20 ince yakın evet 19.89 inç ...

Teşekkür ederim Kudret Bey, bisiklet seçimi konusunda tavsiyeleriniz nelerdir

@Burhan Bektaş

genelde kendi kullandığım bisiklet hakkında detayları verebilirim ...scott scale 30 karbon..

Geri