Scudo Sports

Kron XC 2000 hakkında

395 € fiyatı efor bisiklet xc1000 siyah olarak guzel sanırım bu sene kron musteri kaybına uğraya bilir bende 751 d almayı düşünüyordum sonuc kron xc2000 14 kg fazlası var şahsen xc1000 tavsiye ederim alacak arkadaşlara

Scudo
@uzunnet

bencede müşteri kaybedebilir..

peki 751 D yi neden almadınızda xc 2000 aldınız ?
vede şuan neden kron xc 1000 tavvsiye ediyorsunuz ?

henüz bisiklet almadım haziran 19 nasipse.. buyuzden soruyorm ;)

@sone_style

751 d araştıracak kadar zaman olmadı xc2000 uzerine yogunlaştım mart ayından beri bekliyordum xc 2000 sipariş verdim nisanda sonunda ala bildim tekerlek iyi değil renk genclere yonelik kırmızı fazla parlak tekerlek kırmızı şeritli cant gobekleri kron kendi markası xc2000 de siyah cant suruş olarak bir sorunu yok ağırlık olrakta xc1000 daha hafif olduğunu düşünüyorum. bence tek artısı var oda disk firen olması v firen xc1000 600 ytl civarı xc2000 ise 800 ytl xc1000 siyah olanı goruntu olarak cok gosterişli. goruntu haricinde iyi xc2000 kesinle atlamaya zıplamaya uygun değil xc2000 gezi ve hızı sevenler icin cok iyi bir tasarıma sahip. 16 inc lik kadro kar 13 veya 14 inc lik kadro olsa zıpla atla sorun olmaz.

xc 2000 ler 28 delikli kronun kendi yaptirdigi rulman gobekli jant setine sahip.kadro arka bacaklari box.gecmis kronlara nazaran cok daha esnemez ve rijit.kullandigim icin soyluyorum.hatta bi ara kendi kendime dusundum 4000 kadromu 2008 xc2000 kadroyla degistirsemmi die.

Bende 761 kullananlardanım ve çok memnunum kesinlikle öneririm.

• Beğen
Tepkiler: euzun72
bence xc 2000 derim bana göre kadro daha dayanıklı,görünüs açısından 761 daha çekici ve daha güzel,artık senin terciğine kalmıs....

• Beğen
761 elını cabuk tutarsan alırsın,tükeniyor bulamaya bılırsın.

ben 761 imi fazla olmadı alalı ve gelen 761 de fren aynakol arka arttırıcı deore LX olarak gelmiş ve selesi selle italia yaklaşık 100 euroluk seleyle gelmiş bende görünce hemen aldım ekstra para ödemeden ve çokta memnunum eğer hala kalmış ise lx li bulup alabilirsin

• Beğen
@LorD Of DrinkS

Lx donanımıyla gelen bisikletiniz şu anda piyasada olan 2008 model 761'lerden mi? Fiyat farkı var mı? Bildiğim kadarıyla 761'lerde vites - fren donanımı Deore, sele Velo VL-1200 idi... Anlayamadım ben:eek:

kaçkardaki serkan abiyle konuştuğum kadarıyla bana söyle dedi üreticinin elinde takacak ürün kalmadığı için saydığım herşeyi LX takmışlar özellikle aynakol çok farkediyor , seleye gelince selle italianın prolink selesini takmışlar sadece sele dediğim gibi 200 ytl civarında bunu göüncede hemen kaptım zaten bisikleti geldikten bir kaç gün sonra. duyduğum başka birşey ise daha böyle 761 gelmiyecekmiş normal deore kompenentli gelecekmiş lakin bazi dükkanlarda lx kompenentli satılmamış 761 olduğunu arkadaşlardan duyuyorum

Hayirli Olsun Kuzenim Bisikletin Bence Gayet Rahat Bir Bisiklet Asvaltta Cok Cabuk Hizlaniyor Bende Bisiklet Almayi DÜŞÜnuyorum Araba Habim Bisiklete Gecti Senin Sayende Spora BaŞliyacam :)

arkadaşlar forumda o kadar çok kron xc2000 le ilgili başlık varki ama hiç birisinde bisiklet hakkında pek bi bilgi yok. 2 gün önce aldım. bi kaç sorum olacak sizlere... sizce almakla hatta ettimmi? etmediysem modifiye'ye nerden başlamalıyım. bisiklet konusunda biraz yeniyim.

ilginiz için şimdiden teşekkürler...

@zodijackyl

Hayırlı olsun bisikletin.

Bence iyi bir seçim. Kesinlikle hata etmemişsin. bende xc 1000 var. Bildiğim kadarıyla frenleri hariç geri kalan parçalar aynı olmalı.
Bana sorarsan modifiyeye frenlerden başlayabilirsin. Mekanik diskleri çıkarıp hidrolik disk fren takabilirsin. Modifiyeye buradan başlamak iyi olur gibi geliyor bana.
Bol pedallı günler dilerim.:)

• Beğen
Tepkiler: zodijackyl
öncelikle cevap verdigin icin teşekkür ederim. evet frenler dışında aynı. aldıgım bisikletcide frenlerden baslamalısın . sonrada dublex lastik taktırırsın demişti bu konuda biraz yeniyim bugun ilk turumu yaptım her ne kadar yanımdaki arkadas bana engel olsada güzel bi gündü uzun zamandır kendimi bu kadar iyi hissetmedim iyi bi bisiklet almak çok iyi geldi bana gerçekten

bende de xc 2000 var tabi modifiye edilmiş almak la hata fln yapmamışsın güzel bi seçim güle güle kullanmani dilerim....

@efecrt

herhalde siz arıyorsunuz hangi model olduğu sizin için önemli mi??? msn'de knsbilirmiyiz bu konuyu bende forumda da resimleri var xc500(2007)model 16'' ve xc 2000(2008)20'' model her ikiside modfiyeli

esinticaner52@hotmail.de

bence doğru tercih 1,5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım... 3000 km nerdeyse yol yaptım her türlü arazi koşullarında kullandım ... hayırlı olsun

Geri