Scudo Sports

Kron xc 150 vs Ng650 d

abdullah0732

Aktif Üye
Tepki
18
Bisiklet
Atala
Arkadaşlar bu iki bisiklet arasında sürekli gidip gelip duruyorum. Mekanik disk fren konusunda seçimim kesin. Xc 150 yi bisikletçilerde bulamadığım için onu netten alırım. Ama ng650 d yi indirim yaparak dükkandan alabilirim. Hangisini önerirsiniz. Birde ağırlık konusunda kaç kg olduklarını biliyorsanız yazarmısınız. Lütfen şu daha iyi derken +larını söyleyiniz. Bu arada dağda bayırda da arada sırada süreceğim. Şimdiden teşekkürler. :)

Scudo
Kron kaliteli ürünler üretiyor.Ng 650'ye göre daha akıcı daha gösterişli daha rahat,daha güven verici bir sürüş sağlıyor ayrıca lastikleri daha kaliteli,kadrosu daha kaliteli.En önemlisi Türk malı.

• Beğen
Tepkiler: abdullah0732
XC 250 kıyaslanır genelde ng650 ile.

Bazı yerlerde salcanonun daha ağır olduğu yazıyor. O yüzden bende Kron'a yöneliyorum.

Ben ng650 kullaniyorym karabukte servis olmadigi icin kron almamistim yoksa xc250 alacaktim kron tavsiyemdir

• Beğen
Tepkiler: abdullah0732
Arkadaşlar sürekli aklım ng 650'ye gidiyor aralarında ağırlık farkı ne kadar? Bende xc150 yi dükkanlarda bulamadım. O yüzden ng 650 ye gidiyorum.

Arkadaşlar araştırdım bisikletlerin ağırlığının birbirine çok yakın olduğu söylüyor. O yüzden bende gözle görerek ng 650 almayı düşünüyorum. Hepinize teşekkürler.

Arkadaşlar aradım bi bisikletçide Kron xc150 2. el temiz bi sorunu yok 400 TL almamı önerirmisiniz. Fabrikada üretilen sayı bittiği için kalmamış sadece 2. el 1 tane var. Lütfen acil. Yardımlarınız bekliyorum.

@abdullah0732

İstanbul'da bol miktarda var o fiyata 0'ı, (peşin). Antalya'ya da kargo dahil 450'ye gönderen siteler var (Yine 0) ;) Uyanıkların oltasına gelmeyin. V fren bu arada, bu modellerde mekanik diski de önermiyor kullananlar.

@abdullah0732

önermem sıfırı zaten o fiyatta(v fren) . eger daha da ındırım yaparsa al . yoksa alma madem alıyon nıye satıon satıosan ındırım yapacaksın dimi . Nefret ederım bole adamlardan adam eskıte eskıte bı hal olmus ayakkabıyı sıfır fıyatına satıyor almıcan bole adamlardan .

mekanık demişsin yenı gordum ama ben mekanık dısk frenı onermem eger kısın yagmurlu havada felan kullanmayacaksan gereksiz .

Arkadaşlar 2. elden vaz geçtim yarın sabah 530 tl 10 taksitle siparişi vereceğim hepinize teşekkürler.

Geri