Scudo Sports

Kron XC 150 V 2013 - Yeni Maşa

Tepki
0
2013 model Kron XC 150 V fren 16" var elimde maşası orjinal fakat yetersiz buluyorum ve maşayı değiştirmeye karar verdim.

Aradığım maşanın özellikleri;
-Disk fren uyumlu
-Amortisörlü
-Kilitlenebilir
-Kaliteli

Fiyat henüz belirlemedim ama aşırıya kaçmamasını istiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Scudo
Şu maşalar hoşuma gitti acaba orjinal maşa ile değiştirmeye değer mi?

(link)

Yukarıdaki maşa yeterlimi yoksa kıyıp şunumu alsam;

(link)

RST GILA PLUS RL DAĞ BİSİKLETİ AMORTİSÖRÜ
Yerine azıcık daha paraya kılabilirseniz epicon maşalar var internette sıfır alacaksanız bir kere alın derim. 300-350 arası sanalpazar.com da var.. Havalı maşa!..

Epicon maşalar hakkında pek bilgim yok internette de pek bulamadım.
Önerebileceğiniz bir kaç model ismi verseniz?

@Taylan Unutmaz

kardeşim bende de kron xc500 var amortisörü acayip dandikti bende onu rockshox xc32 tk amortisörle değiştirdim ve çok memnunum diğer havalı amortisörleri aratmıyor fiyatı da tam sana göre amaaann diyeyim rst'den uzak dur yoksa elinde kalabilir yazık olur ona verdiğin paraya şayet ben denemedim o amortisörü ama bir bisikletçi "iyiki ondan almamışsın" dedi

@Mücahit Gürbüz
İnternette rockshox xc32 tk bulamadım ama ebay'de 200$ yazıyor biraz fazla gibi geldi.

@Taylan Unutmaz

İlki ideal gibi duruyor , ikisininde özelliklerine bakılırsa nerdeyse aynı. ikincisinin gidondan lock özelliği var diye o kadar para vermeye gerek yok bence.

sr suntour XCM veya XCR modellerine bakabilirsiniz. XCM kullanıyorum memnunum. Gıla da kullandım tavsiye etmem, değiştirmeye değmez.

Dostum aynı bisikleti kullanıyorum, ön çatal gerçekten yetersiz, değiştirilmesi gerekiyor.

rock shox maşa, 260 Tl fiyatı var. 1.9 kg ağırlık da bu fiyatta bir maşaya göre oldukça makul. Bence suntour lar yerine bu daha iyi olur. Ben de dart 3 kullanıyorum oldukça memnunum .

Abi ben de kron xc 150 29” hd ye yeni bir maşa takmak istiyorum ama bu konuda çok bir bilgim yok maksimum bütçem 450 tl yardımcı olabilirmisiniz bir de Ankara’da oturuyorum buralarda nereden alıp değiştirtebilirim

Geri