merhaba, bugün aldım. bostancı bisikletevim'den. 19" kadro. boyum 1.71 olmasına rağmen seleyi yükselttim yaklaşık 10 cm kadar. jantlar da 29" olsa gerek epey büyük görünüyor çünkü gözüme. sanırım bacak boyundan kurtardım79 ilk yaptığım şey lastikleri dişsizle değiştirmek oldu. cst traveller en ekonomik olanı olduğu için diğerlerini sormayarak hata edip onları taktırdım. ıslak kuru zeminde de şans buldum test etmek için

bostancı-tuzla geldim onunla hatta yarım saat olmadı ki heyecanla girip yazayım
vites takımı tourney... jilet gibi geçmiyor vites. vhatta ön aktarıcı çok nazlı.
amortisör ve elcikler yüzünden bütün sarsıntıyı avuçlarımda ve kollarımda hissettim. olumsuz.
cst traveller-cross çok kötü bir lastik ıslak zeminde.
fren papuçları (link) modelini direkt aldım ve taktık. yağmurda ve normalde çok güzel. hatta karayolları sağ olsun yolu birden kestikleri için (benim de hatam ışıksızdım) neredeyse 2 defa kaza yapıyordum

birinde reflekslerim sağlammış hala, frenler de çok iyi tutuş sağlıyor. babam ön ve arka freni hafif ve aynı anda sık derdi alışkanlık olmuş arkayı sıktıktan sonra önü de sıkarım. dedim dur bakalım nasıl duracağım. frenlemeye başladıktan sonra epey yavaşladım ve ön freni sıktım birden. dedim bi' şey olmaz. arka teker kalktı
eğer ancak buna yetiyorsa alım gücünüz; elcik-amortisör (kilitlenemiyor bu)- vites takımı sırasını izleyerek yükseltmeniz gerekir. ben öyle yapacağım mesela

)
yolda gelirken çok güzel fotoğraflar çekebilecek yerler gördüm ama açıkçası üşendim bisikletten inmek istemedim. yaklaşık 5 aydır binmiyordum

30 kilometre kadar yol. en büyük sıkıntım vites geçişlerinde yaşadığım zorluktu. ardından elciklerin rahatsızlığı.
ışıksız ve kasksız çıkmayın. kask sürekli söyleniyor ama ışık da çok önemli. 2 saatlik yolu belki 1.5, 3 saate yakın sürede geldim. bostancı-tuzla mesafesi. 30 kilometre kadar yol.

en büyük sıkıntım vites geçişlerinde yaşadığım zorluktu. ardından elciklerin rahatsızlığı.