Scudo Sports

Kron XC 150 hakkında

Xc150 kadrosuna değer mi?

• Toplam katılım
    28
Scudo
bizim mahalledeki bisikletçiden aldım. v fren. internet sayfası yok. çok eski bisikletçidir. küçükken de ondan bi bisiklet almıştım. seyrantepede.

Herkese merhaba

Aranıza 1 hafta kadar önce katıldım.1 hafta önce kron xc 150 model bisikletime kavuştum.

Bisikletin vites ayarlarını forumda gösterilenler doğrultusunda yaptım ancak bisikletim tüm vites kombinasyonlarına geçiyor ancak 6. dişliden 5. dişliye geçince bir kararsızlık oluyor ama aynı şey 4 ten 5 e çıkınca olmuyor?

Vites geçişlerinde çekiş sisteminin yıpranmaması için yapılabilecek neler var yani arabadaki debriyaj sisteminin bisiklette dönüşmüş hali nasıl?

Ve son olarak bisikletin hangi parçasını hangi yağ ile yağlayıp nasıl temizlemem gerek?

Şimdiden teşekkürler..

Merhaba, Lütfen xc 150 ile ilgili konuda yardımcı olur musunuz?

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=139851

bisikleti alalı 2 hafta oldu. arka göbekte çoğu viteste ses geliyor. bakırköy metin bisikletten aldım. aldıktan 1 hafta sonra götürdüm. " bu kronun en ucuz bisikleti, olur o kadar falan dedi oradaki beyfendi. göbeğe bakmadı bile." bisikleti 600 tl ye aldım. normalmi bu durum.
ayrıca bendeki xc 150 nin gidonu düz diğerleri gibi değil yani kesinlikle farklı siin resimdekilerden falan koyduğum linkte var. sele farkılı emin değilim ama gidonda kesinlikle eminim. zaten gidonun bağlantı vidalarından belli oluyo biraz yıpranma olmuş sanki. fikriniz nedir.

@Hasan Çay

Bir süre kullanınca düzelebilir de kabloların biraz alışması gerekiyor olabilir. Vites ayarınız biraz daha destek istiyor olabilir. Yada yanlış vites kullanımı yapıyorsunuz yani çapraz kullanımdan dolayı oluyor.. Genelde sıfır bisikletlerin kullanım kılavuzlarında yazar ama ben yinede ekleyim dedim.. :)

(link)

Selam arkadaşlar diğer bisikletim eskidiği için aldım XC 150'yi. Şimdilik memnunum ama viteslerde bir sorun var sanırım (ya da benim hatam) güzel bisiklet başlangıç için tavsiye ederim. (Umarım fotoğraflar yüklenmiştir) Elazığ'da arkadaşlar varsa birlikte pedallayabiliriz :")

https://i.hizliresim.com/onvaq9.jpg
https://i.hizliresim.com/0bdagZ.jpg

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..:)

@nazmi bilmez
İki bisiklet de bence güzel özellik olarak aralarında pek fark yok sanırım(daha iyi bilenler yanlışsa düzeltsin).Siz ikisini de görün,bakın sevdiğinizi alın :)

@yunusemre7737

Başlangıç bisikleti yapacağım için Salcano ile başlayacağım sanırım :) kron'a vereceğim parayla Salcano alırım geri kalan parayla da güzel bir kask eldiven alırım :) bugün yarın alacağım inşallah.

Yunus Bey merhabalar.. Artvin`den gakkoşlar diyarına,güzel memleketime selamlar ... Bende Nisan gibi bisiklet alıp,Artvin`in güzel doğasından hafta sonları yararlanmak istiyorum.. Allah(cc) kazasız,belasız huzur ile sürüşler nasip etsin.. Tanışmak ümidiyle kendinize iyi bakın ~

performansım iyi olsa kömürhan köprüsüne doğru gel ortada buluşak derdim ama şu an imkansız:)

Geri