Scudo Sports

Kron XC 150 hakkında

Xc150 kadrosuna değer mi?

• Toplam katılım
    28
Milletten duyduğunuz kulaktan dolma laflarda "ısınamadım" demeyin lütfen.

Bilader belkide adam bisikletin şeklini rengini beğenmiyor sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz senn için de kron kötüdür yani fikirlerini kendine sakla

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
@berkay ulak
Bilader belkide adam bisikletin şeklini rengini beğenmiyor sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz senn için de kron kötüdür yani fikirlerini kendine sakla

fikirleri paylaşmak için buradayız, sen fikirlerini kendine saklayacaksan çıkış butonu sağ üst köşede.
ayrıca arkadaşın üslubundan "salcano markasına" karşı bir önyargı sahibi olduğu belli, ve bunu belirtiyor. renk ve şekil olarak tek model üretmiyor bu firma...

kötüleyecek herkes fikrini yazsın, kötü olmadığını anlatmak isteyenler kendine saklasın... bu mu istediğiniz?

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Mert kardeşim ben arkadaşın "Salcanolara bir türlü ısınamadım" cümlesinden o markaya karşı ön yargılı olduğunu çıkaramadım sen nasıl çıkardın?

• Beğen
Tepkiler: Berke
bunun bana göre olanını bulmak zor olacaK galiba 186ccm 114 kg =) 20 kadrosu lazım bana =)

@Mert C.

benim istediğim şey insanları iğnelemden yargılamadan dik kafalılık yapmadan fikirlerimizi paylaşmak fakat sen kulaktan dolma laflarla ısınamadım dersen işte ozman o lafının arkasında durup neden salcanonun iç ısıtıcı sebepleri olduğunu söylemek lazım anlatabilmişimdir inşllh

@Berke1903

ısınamamasına sebep olabilecek şeyler 1-güvenilir bulmamak 2-tasarımını beğenmemek
bu markada onlarca farklı model var, salcano'nun şu modelini beğenemedim gibi birşey söylemiyor... marka önyargısına sahip olma ihtimali nirvana, assos, insomnia, astro, cyc, xrs... gibi tüm modellerinin tüm renklerini beğenmeme ihtimalinden daha yüksek.
kısacası tahmini olarak gerçek olma ihtimali çok daha yüksek olan ihtimale yönelik yorum yapıyorum...
salcano hakkında olumsuz yorumlar ne yazıkki çoğu markadan daha fazla, bu alanda en büyük önyargı salcano'ya.

• Beğen
tarttşmaya gerek yok gençler herkesin düşüncesi farklı ve önemlidir. ben mertin dediği gibi etrafımdan duyduğum kadarıyla iyi olmadğn düşünüyorum.

bak kardeşim biz bu forumda ihtimalleri değerlendirmiyoruz sadece net ve kesin bilgilerle paylaşım yapıyorum tahmini fikirlerin varsa paylaşma insanların aklını çelme

@Mert C.

Bir çok model mevcut haklısın ama bende hiç birine ısınamıyorum f/p oranına diyecek yok demiştim zaten ama renk uyumları hiç bir modelde içime sinmiyor arkadaşta bu durumda olabilir.
Salcano'da tek beğendiğim bir bisiklet var oda bu, (link)
Ama onunda fiyat uçuk maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Berke ve Mert C.
@berkay ulak

biz tüm dünya olarak her konuda ihtimalleri değerlendiriyoruz. ihtimaller değerlendirilip varsayımlar yapılmadıkça bir sonuca ulaşılamaz.
bilimin çoğu alanında bile net olarak şu şöyledir denmez, denmiş olsa bile yıllar sonra öyle olmadığı öğrenilebilir. kesin bilgi sahibi olabilmek sandığın kadar kolay değil...
kimse üretilmiş tüm bisikletleri tek tek aynı şartlarda kullanıp kıyaslamadı, üzerindeki parçalara göre hangisinin iyi olacağını "varsayım" yaparak "tahmini" olarak söylüyoruz...
"belkide adam bisikletin şeklini rengini beğenmiyor"
bu "net ve kesin" ise ben birşey bilmiyorum...

aklını çelmek ne :D açıklama yapma gereği bile duymadan sadece gülüyorum...
ayrıca senin yaşın 16, benim 19. sen bana değil, ben sana kardeşim diyebilirim(istersem).

• Beğen
@mehmet.demir

Ve BERKAY ULAK alıntı yaptığım sözün üzerine yaptığı yorumları geri alsın bence...

Berkay Bey emin olun ben bu forumda sizden daha çok bilgi ediniyorum ve bisikletle sizden daha çok uğraşıyorum. ;) O yüzden "kimsenin aklını çalma" demeye hakkınız yok. Ben forumda ne olup bittiğini kimin neden ön yargı yapıp yapmadığını biliyorum.

Merhaba arkadaşlar. 3 yaşımdan buyana bisiklete biniyorum . Bisiklet herzaman hayatımın içindeydi. Üniversiteyi İzmir'e kazanınca ve oturduğum yerde aşırı yüksekte olduğu için bisikletimi getirmedim buraya. Şimdi ise fikrim değişti bisiklet kullanmayı özlediğimi farkettim. Bugüne kadar kaliteli bisikletlerim olmadı ama artık sevebileceğim sürüşünden keyif alacağım bi bisiklet arıyorum ve tabiki görünüşü de güzel olsun istiyorum. Bütçem 600 liraya kadar . Ben dağ bisikletlerinin görünümünü çok hoş buluyorum şuana kadar Salcano Efes D26 ve KRON XC 150'ye baktım . Salcanonun o modelini pek kimse önermedi. Siz ne düşünüyorsunuz. KRON almalımıyım ?

• Beğen
Tepkiler: Vahap Demir
Uygun fiyata kron bulabilirseniz salcanodan vazgeçin derim (servis sorunlarından dolayı).

Tabi bu sizin tercihinize göre değişir. Tüm modellere bakın ; Merida, trek, bianchi, whistle, carraro, ghost, sedona vs...

Sizin önerdiğiniz , donanımından memnun olduğunuz bisikletler varsa onlarıda söylerseniz göz önünde bulundururum.

@Abdullah Yücel

Benim kullandığım bisikletler üst seviyede, o yüzden ben önerirsem tuzlu olur. 2. el mi bakıyorsunuz yoksa 0 mı? ona göre yardımcı olmaya çalışayım...

ben bu bisiklet hakkında fikirlerimi yoo hayır deneyimlerimi ki bu deneyimler 15 marttan bu yana katedilen 5000 km nin sonunda elde edildiği için son derece değrlidir.ilk olarak maşasının berbat olduğunu bilmen gerek, bu alt seviye kronlarda kronik bir sorun. Fren ayarları sık sık bozuluyor, vites sistemi şimanonun (Türkçe okunduğu gibi yazılan bir lisandır) en alt seviyesi ve görsel açıdan bana göre çirkin, vites geçişleri problemli, arka göbek problemli, üzerinde gelen rubena lastikler hızlı girilen virajlarda kayma yapıyor ve ilk 1000 km den sonra sıkça patlamaya başlıyor, aklıma gelen sorunlar bunlardan ibaret..şimdi bunca problemine rağmen kron 150 kötü bir bisiklet midir?Hayır, kendi kategorisinde belki de en iyisidir ya da değildir en azından salkanonun ng 650 modelinden iyi olduğu kesin, sözkonusu bisiklette göbekler mandallı bile değil, tekeri sökmek için alet taşımalısın.

(link)
670tl, worldcard ile alırsan 75tl puan kazanıyorsun, 595tl'ye geliyor.
kargo ve kurulum ücretsiz. bu fiyata daha iyisini(sıfır) bulma şansın yok.

liste fiyatı ve donanımları:
http://i.imgur.com/FNKcmA7.png

669 tl ye kullanmıl olduğum astro 270 sv yi öneririm xc250den bile daha iyi

@Mert C.

1 dakika arayla

@alper Ku
xc 500'den, hatta xc750'den de iyi.
xc750 vs astro 270sv
http://i.imgur.com/E1HRXgQ.pnghttp://i.imgur.com/FNKcmA7.png

Geri