Scudo Sports

kron xc 1000

mzgrknc

Daimi Üye
Tepki
80
cok az kullandigim bisikletimi yol bisikletine gecis icin satiyorum. kadroda cizik dahi yok. arka aktaricida bir kac cizik var onun disinda bisikletin diger parcalari cok temiz. kadro boyu 16" agirligi ise bildigim kadariyla 13.4 kg. fiyat 400 lira Ozellikleri:

* GÖVDE : 7005 Double butted alloy
* SÜSPANSİYON : SUNTOUR XCM Lockout & Preload adjustment
* FREN VİTES KOLLARI : SHIMANO Altus
* FREN BACAKLARI: SHIMANO Brm-420 ( altus , acera , alıvıo )
* ARKA VİTES : SHIMANO ACERA
* ÖN VİTES : SHIMANO C 050
* ARKA DİŞLİ : SHIMANO pg-830 , 8 Speed
* AYNAKOL : SHIMANO ALIVIO
* ZİNCİR : KMC Z-50
* GÖBEKLER : SHIMANO rm30
* JANTLAR : RIGIDA ZAC -19 , 32 Holes
* LASTİKLER : IRC Piranha Pro 27 tpı
* GİDON : ZOOM 3D Forged Specıal stıcker desıgn&lightweight
* SELE KELEPÇESİ : ZOOM 3D Forged Specıal stıcker desıgn&lıghtweıght
* BOĞAZ : ZOOM 3D Forged Specıal stıcker design&lightweight
* ELCİK : SETLAZ
* SELE : SETLAZ
* BOĞAZ YATAĞI : VP A-42E Integrated A-HeadSet
* KABLOLAR : SHIMANO
* PEDAL : WELLGO
Fotograflar:

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Bu ayarda bi bisiklet almak istiyorum.. ama fiyat biraz fazla benim için. Hafta sonu kullanabileceğim beni üzmeyecek zorladığımda cevap verecek bişeye ihtiyacım var. Peşin ödeyemem şu anda .. Ancak gitti gidiyor gibi ortama koyarsan ben taksitli alabilirim, sende paranı peşin alırsın. Çaldırdığım bisikletimde de aynı vites ve fren sistemi vardı... Herneyse ben aslında 250 - 300 arası bütçe ayırmıştım.. en fazla 300 verebilirim.. bu fiyata satmak istersen ben alıcıyım.. Ve dostum sigarayı bıraktım en sonunda. bisiklet sürmeye çok ihtiyacım var şu istanbul da.. Makina İstanbuldamı?

selam..fiyat da bisiklet de uygun gibi gözüküyor..p.m attım..geri dönüş yapsarsan sevinrim..

bisikleti almak istiyorum 05063720176 nolu numaradan bana ulaşabilirsin.msn adresim profilimde mevcut.ayrıntılı olarak görüşelim

konuya mesaj yazdık pm de attık alıcaz dşe neden cevap gelmedide,hiç mesaj yazayan biri aldı bisikleti anlayamadım.ne diyelim hayırlı olsun.

adamım pek nete girmiorum satılımadıysa beni arar mısın yada msj at ben ararım.ciddi alıcıyım ;)

Geri