Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

delta bisikletin yarışına katılabilirsiniz mustafa bey.
bende kayıt yaptırdım. üstelik xc 1000 kullanıyorum.
derim ki hafta sonu b.köy civarından yarışa katılacaklar bir araç ayarlayıp parkuru görmeye mi gitsek?

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Scudo
@mustafa akman

istedğin gibi girebilirsin ben xc 250 kullanıcısıyım. Bisikletimden de memnunum. Zaten Kron'nun kadroları çok dayanıklı olduğu için seni yarı yolda bırakmaz :D

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Sedat R.TOSUNOĞLU

2011 xc 500 de 24 vites ve kilitlenebilir topgun maşa mevcut.

Sanırım 7005 alu kadro diye geçiyor her ikisi de.

xc 500 kullanıcısı olarak alabiliyorsan xc 1000 al derim. Fiyatı pahalı gelirse xc 500 de güzel bisiklet.

Merhaba,

Kron xc 1000 güzel bisiklettir. Zaten araştırma fırsatın da olmuştur. Zaten bir iki yıl sonra da parça değişmek istersin. Zamanla yükseltirsin veya değişirsin işte.

• Beğen
Tepkiler: Enis AYKUŞ
Bugün itibari ile çil çil bir kron xc 1000 sahibi oldum.salcano almayı düşünerek çıktığım bu yolda forumdaki bilgiler ve yönlendirmelerle önce sedona sonrada kronda karar kıldım.aslında sedona 711d almayı düşünüyordum.fakat kron un kadrosu kararımı değiştirmeme yetti.ileride gerekirse disk fren takarım diye düşünerek kron u aldım.kadıköyden kartaldaki evime kadar bir cesaret bisikleti kullandım ve ilk izlenimlerim olumlu oldu.tabi biraz ağrı var:)heralde onada alışırım,sonuçta uzun süredir bisiklete binmedim.tecrübeleriyle bana yardımcı olan forum sakini akadaşlara teşekkür ederim.

ahh bide ben karar verebilsem kararsızlık bisikletten soğuttu bi aydır birsürü markaya gidip geliyor aklım. bu arada kaça aldınız? kazasız sürüşler dilerim..

• Beğen
Tepkiler: mehmet erinç
@zahiradam

750 tl kredi kartı tek çekim.bende sedona almaya gittim kron aldım çıktım.görerek ve deneyerek en iyi kararı vereceğinizi düşünüyorum.içiniz bir modele ısınır ve alırsınız.çokta düşünmeye gerek yok kalbinizin sesini dinleyin derim.

@mehmet erinç

hocam hangi kadro boyunu ve rengini aldığınızı da söylermisiniz. xc 1000de bi arkadaşdan duyduğuma göre her kadro boyunda tek renk varmıs doğrumudur bu?

• Beğen
Tepkiler: mehmet erinç
cumartesi kadro boyu için efor bisiklete ulaşamadım bugunde açtılar nihayet telefonu her kadro boyuna tek renk üretilmiş hakan yaş arkadaşın dediği gibi. bu durumda ben napcam bilmiyorum.

ben de bir bisiklet alıcam ve kafam baya bir karışık :S

1.82 boyunda 73 kilodayım 29' büyük teker mi alsam yoksa 26' mi bilmiyorum

kafada şu modeller var
*sedona 751 1.289tl(26')
*salcano 255 srd 1.130tl (donanım güzel)26'
*salcano 291 27 /29''jant) 999tl
*mosso dre 301( kadro upgrade e çok uygun 7005 alüminyum)1.195 tl(26')

ben şehir içinde çoğunlukla kullanıcam fakat delik deşik yollar engebe çok ve ben de çok fazla geçiyorum buralardan,uzun yola da(3okm) çıkmak isityorum,yokuş ve çok nadir dağ koşulları da bana uygun olabilir yani çok amaçlı hızlı bir şey istiyorum ...
BUNLARI EN İYİ PERFORMANSLA KARŞILAYABİLECEK HANGİSİYSE GÖNLÜME YATAN O ...
BÜYÜKLÜK VEYA DONANIMA DEĞİL BANA UZUN SÜRE GİDECEK YOLDA AKACAK GİDECEK İYİ BİR PERFORMANSA SAHİP BİR BİSİKLET

başka bu fiyatlarda hangi marklara bakabilirim ? öneri verebilr misin :)
teşekkürler

@ali bayrak

2011 model evet.haşim işcan da buldum ben.biraz pazarlıkla(fazlada sıkı değil) 750 kk.tek çekim aldım.

o.m atamiyorum da nereden(dukkan ismi) aldiginizi ozel mesajla atabilirmisiniz? 2 hafta icinde almayi dusunuyorum da ben. Ayrica 20" olanin rengi cok hosuma gitti 18" olana nazaran, ancak benim boyum 1.78. kilo 78, acaba 20" alsam olmaz mi? Iyi forumlar.

Iyi gunlerde pedallayin..

Geri