Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

tAM çok güzel şimdikde vites kolunu slx yap fren kolunuda avid yap bisikletin çok harika olmaya başladı bana inan

Scudo
tam kardeşim
Wellgo LU-C27G bu pedalı da al dahada güzel olsun bende bi tane sid maşa var 2007 düşürsen veririm çok saglam ve temiz bu akşam cevap bekliyorum

bide bisiklete ne parça takdıtysan hepsinin boydan fln fotorafını ekle bi görim nsl duruo bisiklet bisikletin konpenand bölümünün fotosunu çek göster sag tarafı komple çek fotosunu

Ceyhun sağolasın çok ilgileniyorsun.Benim dusunduğüm masa biraz daha street için dayanıklı olmalı mesela duro ya da o fiyatlarda dengi bir marka...

emin ol sid maşa street yapmaya dayanıklı bi maşa bide kilon iii se zten sorun yok çok iii verim verir ve saglam maşa

bendede aynısı var sarı renk ve çok memnunum arkadaşım 2008 modeli bence doğru karar bol pedallar kazasız sürüşler...

hocam bence sen uğraşma toğlamaya hussar fln al geç yoksa sen bütn bisikleti toplucn çok daha masraflı olck:d

Geçen senelerde okula yağmurlu günler haricinde bisikletle gidip geldim.. Yağmurlu günlerde de gidebilmek için 25 liraya plastik çamurluk aldım, monte ettim ve ilk kullanışımda, sert bir çukura girdiğimde kırıldı.. Almışken kaliteli almak lazım çamurlüğü diye düşünüyorum..

Ankara kentparktaki decathlon mağazsından 16 liraya hoş bir çamurluk aldım.. Henüz ıslak zeminde sürmedim, ne kadar koruyor sudan birşey diyemicem ama sağlam ve hoş duruyor. sert bir çukura girildiğinde kırılıcağını zannetmiyorum. alınabilir.

çok yeni aldığım
modifiyesiz

kaldırımlardan atlıyorum
engellerden sakınmıyorum

adı jip olup da şehir için üretilen araçlar gibi midir RAV4 gibi
yoksa toyota land crusier gibi araziye gireyim mi

bendede xc 1000 var adındanda belli olduğu gibi o bir xc dağ bisikleti al dağa çık dağ bisikletinin keyfini çıkar tutupta yarım metre yerden atlamadığın sürece hiçbir şey olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Geri