Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

@ugurmatur

Atlayıp zıplamaya uygun geotech bouncer diye bir kadro var onu alabilirsin ama 1 metreye kron daynır:in: arka aktarıcı olarak shimano deore yi şiddetle tavsiye ederim vites geçişleri mükemmel ve neredeyse sesini hiç duymuyorum. ama maşada biraz eski gözüküyor boşluk varmı onu bir kontrol et yoksa önemli değil (maşanın suntour falan yazan bölümünü elinle aşağıya it aşağıya doğru ne kadar indiğini gözlemle) sonra maşa da boşluk olup olmayışına göre maşa tavsiyesi yaparız.

Scudo
Uslu çocuk olup sizi dinledim ve dayanamadım gittim aldım ön aktarıcı SLX :D :D ilk parçamız hayırlı olsun sağolun :D yardımlarınızın devamını beklerim :D

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/15/4909.jpg

Tamam işte bak bir yerden başlamışsın :) ne güzel şimdi arka aktarıcıyı al sonrada vites fren kollarını değiştir en sonda güzel bir kadro derken mükemmel bisiklet oldu :) çıkan ön aktarıcıyı sat istersen eline daha kolay para geçer.

@ugurmatur

Parçaları yükseltmek yerine bisikleti satıp üzerinede yapacağın masrafı ekleyip sıfır yada temiz ikinci el bir bisiklet almanı tavsiye ederim. Maşa, aktarıcı, aynakol derken sonradan ruble jant seti lastik en sunundada kadroyu değiştireyim diyeceksin :), yani astarı yüzünü geçer. Tabi bu benim fikrim karar size kalmış

@ugurmatur

"ikinci el / ikinci el mtb bisiklet yedek parça" bölümünden resimlerini koyup sat bence boşu boşuna evde durmasın elinede para geçmiş olur hem.:in:

helal olmussun kardeşim şimdikde arka attırcını da slx shadow al aldıktan taktıkdan sonra bana gene yaz

artık arkası gelir ya bugun gittim arka aktarıcı siparişi verdim bu arada Faruk abi mi deyim kardeş mi deyim bilmiyorum da satmak için falan uzun sürecek diye dusunuyrm ve üstüne koyacak fazla param olmayacak iyi bir bisiklet bin lira tutar sanırım

Maşa yı değiştiricekmisin ?

@ugurmatur

Abi deyip dememen önemli değil ama kardeşin olmadığım kesin gördüğün gibi yaş 28 :D, iyi birşey istersen dediğin gibi 1.000 liranın üstüne çıkman lazım.

bide attırcıdan sonra slx ayna kol yada deore ayna kol almanı tercih ederim sonrada maşa al bak görürsün hazır bisikletten daha iiii olacak ve bana çok teşşekkür edeceksin emin ol

Yine slx arka aktarıcı düşünüyorum bugun gidip taktıracam da aynakol slx fazla mı gelir biraz :D

bide Faruk Abi şimdi bin lira fazla gelir seneye daha iyilerini alırız umarım:)

bak o da güzel slx arka attırıcı al sonrada dedgim gibi slx ayna kol bak dediklerimi tektek yap inan ki varya süper bi bisiklet ortaya çıkacak herşeyin üst seviye olursa ilerde sadece kadroyu deiştirirsin buna inan ve herkes görüşüme katılcak sen aldıgn parçaları bana yaz fotograeflarını ekle arka attıcıyı taktırdıgnda

tamam tamam ceyhun :D sana guveniyorum eğer boyle devam edersek gerçekten bi canavar yaratacaz :D

Vatana millete hayırlı olsun slx arka vites...

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/17/5216.jpg

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/17/5221.jpg

• Beğen
Tepkiler: Faruk UZUNKÖPRÜ
İnşaallah seneye çok daha güzelini alırsın, gerçi almayada gerek kalmaz belki yavaş yavaş topluyosun zaten :)

hazıra dağ dayanmaz elimdeki para bitmek üzere ama olsun yetiği yere kadar :) umarım hepimize en iyisi olur...

Geri