Hepinize tesekkurler oncelikle ama spd pedal dusunmuyorum biraz aksiyon sever tiplerdenim kaldırım çıkısı flan sorun olur sanırım aktarıcılar değşirse iyi olur ama Deniz!in dediği gibi amasitor ve aynakol baya hafifletir sanırım...
Bence ilk önce güzelce bir temizle sanırım arka lastik bitmiş fotolardan mı bilmiyorum ama, spd pedal ve aksiyon işine gelince tek tarafı spd diğer tarafı normal olan spd pedallar var onlardan alırsın aksiyon yapacağın zaman düz tarafı yol gideceğin zaman spd tarafını kullanırsın. Vites olarak ta shimano deore öneririm.
bak ben sana diycegim eger paran varsa ki ön arka attırıcıyı slx yap eger paran yetiyosa gene ayna kolun boru geçme slx olsun yetmiosada deore boru geçme al yani 2009 ayna kol al hiç yokken sorun yaşamazsın sonrada maşanı deiş zaten bisiklet olacak bi bomba ama konpenantın komple slx olursa herkesin bakşları senin bisikletine bakar tüm gözler senin bisikletinde olur maşanıda kadronun zıt rengi yap mesela beyaz al yada boya
özelden yazacaktımda 50 mesaj olmadağından oyle bi hakkım yokmuş ortalama ne kadar para ile "iyi bir bisiklet" kurabilirim ve de xc 1000 i bu haliyle ne kadara satabilirim sence?
Bildiğim kadarıyla kron xc 1000 ler 500-600 tl arası ediyor komponentlerine bağlı olarak ama yeni bisiklet alırken de dikkat etmek gereken şeyler var ne amaçlı kullanıcaksın eğer yarış koşmiycaksan bu bisikleti yükselt derim aksiyona gerek yok bi kaç parçayı değiştirip çok güzel bir hale getirebilirsin. Önerim vites sistemini deore yap ön maşayı değiş lastikler falan derken ... canavar gibi bisiklet olur
işte benim kullanım amacı çook karısık yani bunu arazide kullanıyorum aşırı sert değil ama kullanılıyor sonra atlama zıplama desen var en fazla 1 metreden atladım ama... sonra uzun yol desen var anlayacağın durum karısık benim korkum kadro dayanamaz diye ama once yukseltip kadro en sona da kalabilir sanırım en mantıklısı bu olur...
şimdik bana aktarıcı önerin arkalı önlü iki gun sonra alacam hemen isze güveniyorm
bence hiç gerek yok sen dedigimi yap bisikletine daha da çok ısınacaksın ztn o parçalar dahada gzl olacak o bisiklet benim elimde olsun şunu söyleyeyim tanıyamazsın
bence hiç gerek yok sen dedigimi yap bisikletine daha da çok ısınacaksın ztn o parçalar dahada gzl olacak o bisiklet benim elimde olsun şunu söyleyeyim tanıyamazsın ama ön arka attırıcı alacaksanda slx al inan her tür koşlda hiç zorlanmaz akrobasi yol arazi her türlü seri bi şeykilde çalılşr