Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Scudo
Selam arkadaşlar. Bisikletim var fakat 2007 xc 1000'e hayrandım. Birtanede Kron almak için aylardır bekliyordum.2008 XC 1000'in resimlerini görünce sanki içime bir soğukluk düştü.Bir eksik yanı var gibi.Bana ben KRON'um diyemedi gibi.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Selamlar....

Kron'da 2008 modeller tasarım olarak 2007'lere göre çok fazla değişikliğe sahipler. Yeni arka kare borular, yine arka borularda yeni üst bağlantı tipi, parlak renkler, Kron yazısındaki değişim vs vs...

Önceki seri biraz daha ayakları yere basan bir grup gibiydi, bu senekiler biraz daha deli dolu, uçuk kaçık duruyor. Belki sizi etkileyen de budur.

@HaliliOzturk

doğrudur Halil kardeş,belkide yaşım itibarı ile bana ait duramayacakmış gibi geldi. ilgine teşekkürler.

@SoldieR52

arka aktarıcı aliviodan aceraya düşürülmüş ayn şekilde aynakolda tx serisi gibi geldi yani donanım biraz düşürüklmüş gibi geldi ama en büyük fark akdrola olmuş galiba.özellikle arka bacaklarda kullanılan kare borular sağlamlığı arttırmış olmalı ayrıca arka üst bacakların sele borusu takma yerine olan bağlantısı biraz monostaya benzelitlmeye çalışılmış ama tam olmamış :)

Yeni ve ilk bisikletiniz hayırlı olsun.Eminim sağlamdır. Bende ikinci bisikletimi KRON xc 1000 olarak almak için bekliyordum.
Tüm yorumları, fikirleri okudum.hemen hemen herkes aynı şeyleri hissediyorda, arkadaşı veya marka ile ilgili yetkilileri kırmak istemiyor gibi kendini geri çekiyor sanki. Bana göre yanlış.
XC 1000.(2008) Öncekiler gibi asil durmuyor. ağırlığı yok gibi. Birşeyleri eksik bu bisikletin. Sanki İmalattan sorumlu yetkili Mühendisi istifa etmiş veya işten çıkarılmışta; yeni gelen kendine göre değişik bir şeyler yapmaya çalışmış.Ama bir öncekinin gölgesinde kalmış gibi.
BEN KRON' UMU GERİ İSTİYORUM.

@gurkankas

XC 1000'deki arka aktarıcı bundan önce de Acera'ydı. Alivio aktarıcı XC 2000'lerde mevcuttu...

Aynakol bundan önce Alivio'nun seri dışı FC-MC19 modeliyken, şimdi sanırım Tourney FC-TX70'e düşürülmüş...

Benim dikkatimi çeken diğer noktalara gelince:

1- Önceki sele (Setlaz siyah - gri) ve sele borusu daha estetikti sanki.

2- Bir önceki sene lastikler IRC Piranha Pro 2.00'dı. Şimdikilerin markası okunmuyor resimlerde, ama Cheng Shin Tire (CST) gibi duruyorlar. O lastiklerden ben de kullanmıştım.

@serdarthenever

Lastikler konusunda yanılmış olabilirim, sanırım CST değil, IRC Mythos XC.

merhaba ben mersinden çağdaş benım de kron xc 1000 nim var çok güzel ve harika bir bisiklet yeni bisiklet almak istiyen arkadaşlara gözüm kapalı bir şekilde önerebilirim

bende xc1000 var gerçek sagla bir dost parçaları kaliteli(fiyat\performasn)süper fiyat orta diyelim ama degermi dersen deger

2006 yılında bir kron xc 1000 aldım sorunsuz halaaa kullanmaktayım,sadece uzun süre beklediği için zincir paslanmıştı o değişti ve halaa ilk günki gibi,

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
xc 4000 bu parayı sonuna kadar hak ediyor süper kadro dağ taş dinlemiyo
Agırlık: 1500 professional kullanım için tasarlanmış kadro ben xc 4000 tavsiye ederim

@dmrbs67

Başta ben de siyah almayı düşünüyordum ancak yeni renkleri görünce beyazda karar kıldım. Öncelikle siyah zaten eski modellerde de var. Benimki biraz farklı olsun istedim. İkinci olarak siyah modelin çizikleri baya gösterdiğini duymuştum bu renkte hiçte öyle bir sorun yok arkadaşlar. Çizik diye bir derdiniz yok yani. Son olarak da Beşiktaş'lı olmam yeterli bir nedendir heralde diye düşünüyorum

çok güzel güle güle kullan hayırlı olsun biraz geç oldu ama neyse.

Geri