Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

teşekkür ederim arkadaşlar. 300-320 eur arasında fiyatı. tabi ben ilk alıcı olduğum için biraz indirim yaptı efor bisiklet sağolsun:D Ben de başlangıçta 2007 modeldeki siyah rengi düşünüyordum fakat bunu görünce hemen alıverdim:) bir de kırmızı renk ver o da düşünülebilir. Fırça darbeleri üzerinde güzel olmuş gerçekten de.

Scudo
Bisikletin hayırlı olsun..Gerçekten çok güzel bir bisikletmiş..2008'i baya hoşuma gitti..

Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim ... Hoşçakall..

• Beğen
Tepkiler: ridvans
@SoldieR52

2007 siyah rengin benimki gibi kardosu olanı var, bir de aynı kadronun kırmızı renkte olanını gördüm ben.

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
hayırlı olsun cıvıl cıvıl renkler
2006- 2007 renkler daha agır ve göşterişli bence

Güle güle kullan kardeşim güzel bir bisiklet almışsın.

ben çok begendim...2006-2007 xc 1000 kullanıcısı olarak,üzüldüm hattaa resmen:( güle güle kulllanın:)

Çok güzel bisiklet güle güle kullan

Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Beklememe değmiş anlaşılan. 2006-2007 modelinin de rengi bir başka. Benim aklım ondaydı ama kadro XC4000 havasında ve daha sağlam deyince tercihim bu yönde oldu yoksa 2007 model sahibi olanlar kesinlikle içlerini ferah tutsunlar :)

Hayırlı olsun, Kron kalitesi yine kendini belli ediyor... Sanırım kullanılan parçalar bir önceki modelle hemen hemen aynı seviyede (acera-altus).

Ama bir önceki mat siyah XC1000 bence daha "cool", daha gösterişli... Kendim kullandığım için söylemiyorum:) Tabi herkesin zevki başka...

İyi pedallamalar, kazasız belasız inşallah...

m.can satacağım fln diyodu herhalde satacak rock shox amartısör dediği de dart2 mavıc 317 jant xt göbek var gerisi deore ona yeter:d

Arkadaşlar bu modelin 2007 ve 2008 yapımlarında üzerinde gelen maşaların markası nedir?
Güzel bisiklet kazasız güle güle binin ;)

Güzel bisiklet, ama daha yakından görmek nasip olmadı. Kadro yapısının beni en çok sevindiren yanı ise fren ve vites kablolarının geçişlerini alttan vermiş olmaları.

bisikletin aynakolu tx serisimi banami oyle geldi.ve jantlarin modeli ne acaba.

gercekten guzel 2008 kron xc 1000 güle güle kullan...ama kadroda biraz yapmacık gibi olmus sankı...acaba 2000 3000 nasıl

kronun ünlü kertenkelesi nerdeki? gerçekten eski kronların rengi çok güzeldi ama bu renkte ayrı bir hava katmış.neyse yeni bisikletinizle eğlenmenize bakın iyi tercih...

Geri