Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Scudo
alıcan mı al tamam ii bir donanım listesi öneririm

yukardaki bisiklet bir xc ve giriş için gayet iyi ... alıcan satıcan yada ne yapıcaksan ...

@mzgrknc

ewt yer yanlış m.can satıcaksan detaylı bi şekilde bisikletinin resmini felan çek özellkileri ni yaz 2. el kısmına gönder

Arkadaşlar herkese merhaba. KRON XC 1000'in 2008 modelini 1 aylık bir bekleyişten sonra Efor Bisikletten satın aldım. İlk bisikletim ve bunu almakla ne kadar güzel ve doğru bir seçim yaptığımı kullandıkça farkediyorum. 2008'in ilk KRON bisikletini almak da bana nasip oldu:) Almayı düşünenler kaçırmasın derim. Yorumlarınızı bekliyorum... Bu arada resimleri nasıl yükleyeceğim?

• Beğen
Tepkiler: erhan erden
var ama nereden yükleyeceğim? Free upload siteleri deniyor nasıl ordan yükleyeyim? Resimler masaüstümde.

• Beğen
imageshack yada farklı resim upload sitelerinin kullanabilirsin forumda ders i vardı ama onun ben bakıyım bulursam yollarım ;)

• Beğen
Evet, resim eklersen çok seviniriz. Bende Kron Xc 1000 almayı düşünüyorum, bu nedenle görmeyi çok isterim ;)

2007 İ tercih ederim ama bunn rengide fena değil güzel güzel Hyırlı olsn :)

Peki ne farklılıkları war 2007 den biraz bilgi werrmsn?

• Beğen
@SoldieR52

Kadro XC4000'e benziyor. Ayrıca kadronun daha sağlam olduğunu söylediler. 2007'ye binmedim dediğim gibi ilk bisikletim.

hayırlı olsun çok güzel... ben normalde beyaz bisikleti pek sevmem ama bu çok hoş gözüktü gözüme... üstündeki diğer renkler sanki fırça darbesi gibi duruyo .. güzel makina...

hayırlı olsun gsll bisiklet iyi günlerde kullanınız
acaba bu bisikletin fiyatı nedir ???
bende bisiklet alıcamda :D

Geri