Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Scudo
XC1000'i Geçen sene(eylül ayında) 8 taksitle, 950'ye her şeyiyle beraber almıştım.. Kask, suluk, KM saati, kilit, ıvır zıvır...

Almayı planlıyorum diye giderseniz indirim yapmazlar, bugün alacağım dediğiniz anda indirim yaparlar.. =)

• Beğen
Tepkiler: Sait Hislioğlu
2010 711v kullanıcısı olarak çok memnunum, fakat kron kadro nun ondan aşağı kalır yanı yok eşdeğer sayılırlar, Kronuda kendimin ki kadar tavsiye ederim.. Dediğiniz gibi kompenentleriyle daha üstün.. :)

• Beğen
Tepkiler: Sait Hislioğlu
merhaba. aranıza yeni katıldım
xc 1000 modelini almayı düşünüyorum
900 lira peşin fiyat dediler 2012 model
sizce fiyatı uygun söylemişler mi ?

Arkadaşlar 2010 model kron xc1000 kullanan arkadaşlar bisikletin donanımlarını yazabilir mi? Teşekkür ederim

2012 xc1000 den bahsediyorsanız suan piyasada değil bazı problemler yüzünden ...

Problem nedir diye sordum kadroda bir problem yokmuş cevap aşağıda. Bilginiz olsun diye buraya da yazıyorum.
Cevap:

2012 Kron xc 1000 bisikleti biz V frenli olarak tasarlamıştık.Kadro üretici firma yanlışlık yaparak disk frene uygun olarak üretmiş.Kullanılacak parçalarıda v frene göre getirdiğimizden 2012 yılında XC 1000 üretimi yapamadık. O yüzden xc 1000 kadrolar 2013 yılında aynı gövdelerle disk frenli olarak üretilecek.Bu yüzden sıkıntı yapmanıza gerek yok.Siz şimdiden 2013 bir bisiklete sahipsiniz.

1.85 boyum var ve 20" kullanıyorum. 18" size küçük gelecektir, dikkat edin sonra başınız ağrımasın.

ilgilenirseniz yanlis kadro boyu secimim yuzunden kullanamadigim 20" 2011 model xc-1000 bisikletim var, 18-18.5" kadrolu bir bisiklet alacagim tel. nom 5326018521

Öncelikle herkeze merhaba forumu bayadır takip ediyorum yeni üye oldum ve sizden bu bisiklet hakkında görüşlerinizi almak istiyorum,özellikle kullanan arkadaşlardan.
Kron'la ilgili bissürü sorun okudum, açıkçası biraz tedirgin oldum ama o sorunların eski modellerinde ve kendi ürettikleri maşalarda olduğunu öğrendim bu beni biraz rahatlattı.

Bu linkten bisikleti inceliye bilirsiniz:
(link)

Parça listesi de burada,maşa'nın gidondan kilitlenir olması ve vites takımının alivio olması beni cezbetti:),frendelerde fena deil heralde:) size sormak lazım.Fiyatı 722 dolar yane 1.300 TL civarı.

Kadro :7005 Alüminyum
Ön Süspansiyon :Suntour XCM Gidondan Lockout
Vites Sayısı :27 Vites
Arka Vites :Shimano Alivio RDM430
Vites Kolları :Shimano Alivio SLM 430
Ön Vites :Shimano Alivio FDM430
Arka Dişli :Shimano CSHG20 9'lu
Aynakol :Shimano Alivio FCM430
Fren Seti :Shimano Disc BRM446 Hidrolik
Göbek Seti :Shimano RM35
Zincir :Shimano CSHG53
Gidon :Kron Neo
Boğaz :Kron Neo
Sele Borusu :Kron Neo
Sele Kelepçesi :Kron Neo
Sele :Kron Neo
Boğaz Yatağı :Entegre Alüminyum Yarı Rulman
Elcik :Velo
Lastikler :Rubena Scylla Sport
Jantlar :Kron Neo
Pedal :Feimin Alüminyum

Bu bisiklet için vereceğin 1300 TL'ye yazık. Bunun yerine Sedona 731 yada Carraro CRP 700'e bakmanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: DoğukanYılmaz
Merhaba,

Ben kullanıyorum...

XC 1000 alalı daha bir ay oldu,Kron'la ve diğer markalarla ilgili bir bilgim yok.

Fakat kullanımı çok rahat,görünümü çok şık,bisikletin fiyatına göre kullanılan ekipmanlarına zaten söylecek birşey yok.

Travsiye ederim...

• Beğen
Tepkiler: DoğukanYılmaz
Kron xc1000 ile Sedona 731 arasında kaldım :rolleyes:.Fiyatları aynı sayılır, sram x5 alivio'dan daha iyidir heralde birtek avid fren sistemlerinin bakımının zor olduğunu duydum shimano nunki basit diyolar.

Kardeş Ben Bu Bisikleti Canlı Gördüm Gerçekten Çok Güzel Xc 1000 Ama Alırken Dikkat Edin Takımlar Farklı Olabiliyor Mesala Sağ Vites Kolu alivo ise sol acera Böyle Bir Şey Yaşadığımız İçin Söylüyorum Bilginize

peki siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Kardeş Ben Bu Bisikleti Canlı Gördüm Gerçekten Çok Güzel Xc 1000 Ama Alırken Dikkat Edin Takımlar Farklı Olabiliyor Mesala Sağ Vites Kolu alivo ise sol acera Böyle Bir Şey Yaşadığımız İçin Söylüyorum Bilginize

• Beğen
Tepkiler: gok
Arkadaslar kron xc 1000 yolda geliyor bu bisikleti kullananlar memmunmu cvp yazarsanz sevinirim 1000 tl ye aldm pesin odeme ile ins pisman etmez beni

2011 kadrosunu kullandım ve fazlasıyla memnun kaldıktan 2 yıl sonra sattım. 2013 kadrosunu da sadece gördüm, fena değildi görsel açıdan. Hayırlı olsun.

Geri