Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Scudo
firma efor o tamam bendede öz efor yazıyor... bence efor pek üç kağıtçılığa gidecek firma değil...

@Recep portal
Öz Efor,kron bisikletlerinin üretici firması Efor bisiklette ana dağıtıcı firmadır.Üretici firma Öz Efor olduğundan garanti belgelerine de Öz Efor yazmaktadır.
Jant olayına gelince;Üzerindeki jantlar son derece kaliteli jantlar ancak Kron xc 1000 bisikletlerde REMERX jant kullanlmaktadır.Aldığınız yerde bir değişim yapılmış olabilir.Efor bisikleti ararsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.

@Ozan Park
Sanırım arkadamıza yanlış anlatmışız.İzah etmek istediğimiz olay 2011 xc 1000 lerin kadro geometrileri diğer yıllardan farklı olarak daha düşük.
Zaten bakıldığı zamanda bu fark belirgin bir biçimde gözlede farkediliyor.

http://img818.imageshack.us/img818/3485/salcano.jpg

Hiç dikkat etmedim daha önce, benimkinde yok.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bugün bisikleti ve mağazayı yakından görme şansım oldu. Tercihimi başka modelden yana kullandım.

Karşılaştırdığımda Sedona tercihim daha ağır bastı. Hani kanım ısınmadı derler ya, sevmedim kadrolarını. Zevk meselesi tabii. Ama en büyük neden 3 ayrı kişinin aynı bisiklet için 3 ayrı (gittikçe yükselen) fiyat vermesi oldu. Bisiklet kadrolarının çizik ve darbeli olması da cabası. Kadıköye geri dönüp Kaçkar'dan sedona aldım.

sonuçta tüm bisikletler toplama
bisiklete ismini veren kadro
gerisi ordan burdan

zannetmeyin ki fabrikadan montajlı geliyor

toplayan firma
elinde ne varsa takıyor

ben de kasım ayında 1000 aldım
ön SIS
arka acera

aslında en doğru ifade
ne kadar para
o kadar köfte

• Beğen
Tepkiler: Timur Keskin
Bende de sedona 711 var gayet memnunum sedona krondan daha fazla tutuluyor bu sene. Kazasız belasız bol pedallamalar :)

aldığınız yer salcano maşası ile karıştırmış sanki. Elinde fazla varsa size vermeye çalışmış olabilir.

Geri