Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Scudo
@cihan celik

20" size büyük gelecektir.
Ayrıca sele borusu ile alakası yok.Üst boru uzunluğu farkediyor ki size 18" doğru bir seçim olacak gibi duruyor.
Sonuçta mtb alacaksınız, tur bisikleti değil.Araziye girdiğinizde 20" sizi çok zorlayacaktır.
Forumda daha önce defalarca tartışıldı bu konular.
Onları okuyarak ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.Benim boyum da 180 ve 19" kadromu büyük geldiğini düşünerek sattım.Benim de açtığım bir konu vardı bununla ilgili.

Siz bilirsiniz tabii ki.
İyi geceler ;)

Merhaba,

Bu günlerde Kron XC 1000 almayı düşünüyorum. Bugün Efor Bisiklet'i aradım ve ellerinde 18 inc kadro boyunda, beyazdan farklı bir renk olup olamadığını sordum. Fakat bana bu sene kadro boylarını biraz küçük yaptıklarını, füme rengi 20 inclik kadronun da bu sene çok tutulduğunu ve 1.80 boyunda olduğum için bana rahat olacağını söyledi.

Bu konu hakkında bir fikri/düşüncesi olan var mı?

bende 178 boyundayım 20 inç biraz büyük gibi :) 18 al bence

@ugur T

Evet ben de 18 düşünüyorum ama 20 inc kadronun bu sene küçük üretilmesi nasıl bir şey ona aklım ermedi de :) Ayakkabı gibi kalıbı mı küçük acaba?

@Ozan Park

20 inç bir uzunluk birimi sonuçta, inçler mi kısaldı bu sene..:) Günahını almayayım ama satıcı elinde sadece 20'lik kadro olduğundan satmak için bir şey uydurayım derken sağlam saçmalamış gibi.18 aramaya devam et bana kalırsa, kadro boyu bir bisiklette taviz verilemeyecek bir şey, üzerinde rahat edemedikten sonra diğer bütün özelliklerini çöpe at, bir işe yaramaz

• Beğen
Tepkiler: emin tak
Kadro boyu üst boru ile de ilgili bir ölçü. 20" kadroda, 18"e uygun bir üst boru kullandılarsa eğer, 180'lik birinin 20" alması daha doğru olur. Satıcının da söylemek istediği budur diye düşünüyorum :)

20" kullananlardanım. Boyum 186. Bana gayet iyi geliyor. Yine de denemenizde fayda var...

Tır gibi dağ bisikleti kullanmak istiyorsanız neden olmasın :) Size en fazla 18 inç uygundur,satıcı eldekini çıkarmak için saçmalamış gibi.. Bacak boyunuz önemlidir gerisi ufak boğaz vs hallediliyor bir şekilde. Ben 182 boyundayım ve 17.7 inç'lik bir kadro kullanıyorum bacak boyumda normale göre uzundur biraz. Arazide çok rahatım açıkçası.

Peki kadıköy bölgesine yakın Kron marka bisikletleri görebileceğim bir mağaza var mı? Ben kendilerine sorduğumda yok yanıtını aldım ama bana pek mantıklı gelmedi.

Merhaba arkadaşlar benim 2 ay önce aldıgım kron xc 1000 bisiklette remerx yerine sputnik jant çemberi var bi yanlışlık olabilirmi ?

2010 larda bu jant seti yok bende 2010 warda bide bildiğim kadarıyla 2010 xc1000 genelde mazvi temalı :)

kırmızı beyaz temalıda var bu jantlar yanlışsa efor bisiklete gidip degiştirmeyi düşünüyorum :)

efor bisikletten aldıysan yanlış olmaz zaten kronun üreticisi bence sıkıntı yoktur bazen böle kompenatlarda değişimler olabiliyor... ama efordan aldıysan güven pedalla gitsin :)

Geri