Scudo Sports

Kron xc 1000 hakkinda lÜtfen yardim !

@Kudret Kurtcebe

Kudret hocam teşşekkür ederim bunu hangi bisikleti alacağıma karar verince mutlaka dikkate alacağım.

Aklım daha da karışıyor giderek... MTB değil de Carraro Sportive 224 - 225 gibi şehir bisikletlerini de önerenler var crs 600 - 620 diyenler var bilemiyorum :(

Scudo
emre dostum,
doğru kararı siz vereceksiniz,tabi uzun yollara gitmek isteyebilirsiniz ve o vakit 28 jant olabilir şehir bisikleti ,tur bisikleti yani genelde insanlar pek yarış bisikleti almıyor çünki yarış bisikleti gidon olarak farklı ,şehir bisikletinde ,gidon mtb gidonuna benzer, bu bakımdan emniyetli gidon, ama yarışta durum farklı,ve uzun yollarda beceri istemektedir...

http://www.carrarobisiklet.com/Images/Products/1920/Sportive_224.jpg

sportif 224 carraro..

Dağda bayırda kullanacaksanız ; mtb ,

Ankara yollarında kullanacaksanız ; şehir bisikleti,

Şehir bisikleti,dağ bisikletine nazaran daha hafiftir,buda performansını etkileyecek bir faktördür..

@Kudret Kurtcebe

Biraz daha yattı aklıma aslında Carraro sportive 224 eğer gücüm yeterse belki 225

http://www.carrarobisiklet.com/Images/Products/800/Sportive_225.jpg

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Çok yönlü kullanım amaçlı güzel bisiklet.Uzun yolculuk,şehir-içi kullanım,toprak yol vs.Fark olarak hd fren sistemi var.Bana göre V-fren daha kullanışlıdır.24 vites bana göre idealdir.Genelde 8'li sistem için 32t ruble kullanıldığı için ağır yükte çok zorlayıcı olmuyor. Parça bulma sıkıntısı olmaz. Örümlü jant yerine klasik jant olsaydı daha iyi olurdu.Çünkü akort ayarını teknik olarak zorlaştırıyor.Jant dışında iyi bisiklet olarak görüyorum.Sportive 225 modelinde jant seçimi daha iyi geldi.Hd fren her tür koşulda iyi sistemdir.Elleri yormaz.Uzun ömür fren sistemlidir.Akort ayarının bozulmasından etkilenmez.Bunun yanında biraz ağır olması,tamirinin daha teknik olması yönünden uzun turda pekte seçilmeyebilir.Kablolara zarar gelmedikten sonra fazla sorun yaşanmaz:D.

@gok

Sizce internet siteleri aracılığı ile mi yoksa gidip mağazasından mı almalıyım fiyat olarak hangisi uygundur ? Carraro'nun Ankara'daki hangi satış noktasından ya da hangi bisiklet satış noktası uygun olur ???

@EMRE EMİR

Esasında bende ankara'lıyım,oradaki bisiklet satıcıları ile tanışmışlığım olmadı,size tavsiyem deneyerek ve içinize sineni almanız yönünde olacaktır..

@Çağlayan

Bayram öncesi önümüzdeki hafta içi ya da bayramdan sonra bakalım netleşecek tercihim sportive 224 ve ya 225 'ten yana olacak gibi tabi orada beni kandırmazlarsa :)

• Beğen
@EMRE EMİR

Şimdiden hayırlı olsun,pazarlık sünnettir,bir kaç yerden fiyat alırsın,aklına yatanı deneyip alırsın güzel bisiklet..düz yollardada amortisör'ü kilitlersin :in: :)

• Beğen
Tepkiler: EMRE EMİR
@Çağlayan

Bende öyle düşündüm hocam hayırlısı bakalım var öyle bir niyetim. Yaz mevsiminin son aylarında işe de gider gelirim belki. Yardımlarınız için teşekkürler.

• Beğen
Attığınız özel mesajda da belirtmiştim, şu aralar Sportive bulmak oldukça zor.
O yüzden Carraro'nun sitesine girerek, bulunduğunuz şehirdeki satıcıların iletişim bilgilerine ulaşıp onları aramanızı ve ellerinde 224 (ya da 225) bulunup bulunmadığını öğrenmenizi tavsiye ederim. Bu sizi hem boşu boşuna dolaşmaktan kurtarır hem de bisikletçiye gidip eli boş dönme hezimetinden. :)

Geri