Scudo Sports

İnceleme Kron Xaos Rijit Mtb 26

Çok güzel gözüküyor. Her güncellemede konuyu takip ettim. Renk uyumu çok güzel. Ben de keşke 26 inç alıp bu şekilde yapsaydım.

Scudo
@mariokaldato aynakoluma 123 mm orta göbek uyumlu diyor shimano. Ana bende ki kaç mm bilemiyorum. En büyük şüpheli orta göbek

@mariokaldato aynakoluma 123 mm orta göbek uyumlu diyor shimano. Ana bende ki kaç mm bilemiyorum. En büyük şüpheli orta göbek
Onu sokup olcmen senin acindan iyi olur. Birde onlarin bi tarafi kisa, diger tarafi az daha uzun olur. Miller yani. Bi cikarip bak derim .

@MUSA Ç. kadronuzu boyatmaya verdiğinizde usta önce boyayı söküp sonra mı boyadı yoksa mevcut boyayı sökmeden üzerine mi boya yaptı?

@George Jetson eski boyayı sökmedi. Biraz zımparalayıp, astar üzerine oto boya attı tabancayla. O kadar.

Schwalbe kojak demişken aklıma geldi. Slick bir lastik olduğundan, çevremde kim görse " lastik kabak olmuş" diyor. 😀 Anlat anlatabilirsin.
"Bu lastik kabak değil KOJAK!"
Dönüşüm tamamlandı. Bu haliyle 10.45 kg. ağırlığında.

258570 dosyayı görüntüle
Hocam bisiklet çok çok iyi gözüküyor ve insan emek verdiği bisikleti daha çok sevdiği için sizin için eminim daha da iyi gözüküyordur. Tekerinize diken değmesin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Aynakol-orta göbek uyumsuzlugu geldi aklima. Onu bi bak derim.

Orta göbek söküldü. Uyumlu. Bisikletçim aktarıcımı değiştirdi. Tourney fd ty 510 orta aktarıcı takıldı. Sıkıntım çözüldü. Oh be dünya varmış.

Orta göbek söküldü. Uyumlu. Bisikletçim aktarıcımı değiştirdi. Tourney fd ty 510 orta aktarıcı takıldı. Sıkıntım çözüldü. Oh be dünya varmış.
Hadi gecmis olsun bro
. Musait olunca halowteck2 aynakol-göbek degisimini şiddetle öneririm.

@StanicEnemy Şahin görünümlü Doğan Antalya'ya doğru yola çıktı. Bir arkadaşa sattım. Şimdi orjinal "boğa" topluyorum. Hayvanlar alemi gibi oldu. :koptum:

Aynı maşayı ben de aldım ikinci el. Yakında montajını yapacağım. V fren pivot vidalarının gelmesini bekliyorum. Bisikletim (Sedona 711) 1,6 kg hafifleyecek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Geri