Scudo Sports

Kron vs. carraro

Tepki
1
İsim
Yusuf Göze
Arkadaşlar merhaba. Yakında yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum. 900-1200 lira arasında harcama yapabilirim. Ben araştırmalarımda Kron XC300, XC 500; Carraro Force 540, Force 320 gibi modelleri ideal buldum. Sizce bunlardan hangisini seçmeliyim. Ya da belirttiğim fiyat aralığında alınabilecek daha iyi bir bisiklet önerir misiniz?

Scudo
ikinci el xc 750 lere bakabilirsin 1100tl civarlarında acera hidrolik disk felan var söylediklerinden daha üstün donanım olarak gidondan kilitlemeli maşa vb

Önerin için teşekkür ederim. Ama ben sıfır bisiklet almayı düşünüyorum. Belirtmeyi unutmuşum. İkinci el bisikleti, bisiklete güven açısından düşünmüyorum. Kullanırken kendimi rahat hissetmem yani :)

Hangi tür bisiklet alacağınıza kesin karar verdiniz mi ?

@soyluyabanci ben sizin yerinizde olsam 2014 model sedonalara bakardım :) ama kararınızı vermişseniz bilemem

2014 model de olsa sıfır almam lazım :) sedonalar da her yerde yok. Yeniköy'e gitmem lazım o zaman. Belki orda 2014 modellerin sıfırı vardır.

• Beğen
Tepkiler: Umut AKAN
Kron XC 500 HD kullanıyorum. Gidon aksesuar takmaya pek müsait değil. Yani pek hoşuma gitmedi. Bu yüzden henüz takmamış olsamda gidon ve gidon boğazı aldım. Lastikler Kenda Kick Back ve ince bir yapısı var malesef. Başka olumsuz bir yönünü göremedim. Özellikle kadrosu çok güzel. Kron almadan önce Carraro'lara da bakmıştım ama kadro görünüşü olarak Kron'un yanında gerçekten de çok basit kalıyorlar. Kron'un kadrosu kalın ve MTB'ye yakışacak şekilde tasarlanmış.. Carraro'lar belkide şehir ve yol bisikletleri gibi yarı inceliğindedirler..

İyi dileğin için yeşekkürler Umut Akan. Carrarolar'ın ince kadrosu benimde hoşuma gitmedi aslında pohuman. Ama daha hafif geldi aslında.

Dun Force 540 aldım 13 km test etme olanagım oldu istanbul içinde beni oldukça tatmın etti fiyatı 950 TL

Bir de Carraro mtbler gerçekten şehir modellerine çok yakın.

yaz lastıgı almayı düşünüyorum bunuda belirteyim

Acaba kadro sağlamlığı bakımından hangisi daha üstün. Aslında en önemli konu kadronun sağlamlığı

@ticey61 orijinal lastikleri yorucu mu?

Evet biraz kalın belkide zamanla aşındıgında daha ıyı olacak bekliyip göreceğiz

Geri