Scudo Sports

KRON TX150 HD Arka Aktarıcı yükseltme

Mert Ahmet

Daimi Üye
Tepki
224
Herkese uzun bir süre sonra selam arkadaşlar. :)
Ben uzun süre sonra bir bisiklet aldım kron tx 150 hd. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama geçen günkü turda arka aktarıcıyı kırdım maalesef. Vites ayarı düzgün değilmiş ve bende rampada 1'e alınca arka aktarıcı janta dolandı ve takla atarak üste geldi. :D Söktüm onu akşam da bir de ne göreyim, bu şeyin bağlantı yeri kırılmış. :D Üzerinde shimano tourney tx var bunun şimdi; fiyatlarına baktım ben bunun 350-400 falan. Daha iyi bir tane taksam mı ya ? Altuslar 800-900 falan. Aklımı kurcalayan soru şu bu bisiklete altus uyar mı ve bana fayda sağlar mı ?
Fikirlerinizi bekliyorum. :) İyi forumlar. :)
Aktarıcının resmi de bu

Dosyalar

• IMG_20240501_145126.jpg
    IMG_20240501_145126.jpg
    71,3 KB · Okunma: 22
Son düzenleme:
Scudo
Merhaba, Altus aktarıcı bisikletinize uyar. Bende de sizin bisikletinizden var ve geçen yıl aynı sorunu yaşamıştım. Kadro bağlantı parçasını kırılan parçadan daha güvenli gördüğüm için Altus aktarıcı taktırmıştım.

Altus ve zincir sökme aparatı siparişi verdik bakalım nasıl çıkacağız bu işin içinden. :)

Tam olarak anlamadım. Bağlantı yeri dediğiniz kadro kulağı ise, onu da değiştirmeniz gerekiyor. Ama sanırım aktarıcının ayağı kırık?

Altus işinizi görür. Vites geçişleriniz bir tık daha iyi olacak.

• Beğen
Tepkiler: Mert Ahmet
Tam olarak anlamadım. Bağlantı yeri dediğiniz kadro kulağı ise, onu da değiştirmeniz gerekiyor. Ama sanırım aktarıcının ayağı kırık?

Altus işinizi görür. Vites geçişleriniz bir tık daha iyi olacak.
Aktarıcının ayağı kırık evet. Nasıl anlatacağımı tam bilemedim orada. :)

Geri