Scudo Sports

Kron Tx 500 pedalımı kırdım

MertAG

Forum Bağımlısı
Tepki
570
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar merhaba bu gece yolun sağından sakin sakin giderken yolda yarışan motorların tacizine marus kaldım ve pedalı
kaldırıma çarptım vida birleşim yeri kırıldı sanırım değiştirmem lazım çok sinirlendim cidden o sinirle söylemedik şey bırakmadım vallahi yakalasam bir kaşım suda boğardım şu şahısları önerdiğiniz sağlam ucuz yollu pedal var mı? Bu aralar bayağı masraf ettim fazla vermek istemiyorum.

Scudo
@Buğrahan Özbilenler

Bisikletçiye bir gideyim bakalım olmadı mecbur alırım böyle birşey teşekkürler.

@MertAG

Kendiniz bilirsiniz genelde bu fiyatı olan pedallar reçine bir ağırlık avantajı olsada dayanıklılık konusunda kötü şöyleki ben 105 kiloyum yokuş çıkarken orta viteste ayakta çıkıyorum bu sebepten ötürü her hafta pedalım yamuluyordo bu ürünü sipariş ettim ertesi gün geldi taktım kullandım bir ay hiç bir sıkıntısını görmedim hiç bir ses veya gıcırdama çıkartmıyor gayet kaliteli şiddetle öneririm tek sıkıntısı gümüş rengi olduğu için aynakol siyahsa sırıtıyor aynakol gümüşse yakışıyor.

@MertAG

Aynı urun bende de var.Bu pedaldan alma dostum .Ayakkabının tabanını erıtıyor.

@ebubekir sözbir

Ben böyle bir problemle karşılaşmadım gerçi ben sizin kadar uzun bir sürüşde gerçekleştirmedim,Kullandığımız ayakkabıyada bağlı olabilir siz yinede dikkat ediniz.

Bana 28 jant için siyah lazım genede teşekkürler ilginize başka önerisi olan var mı ?

@ebubekir sözbir

Önerdiğiniz bir ürün var mı peki sizin ?

Wellgo marka rulmanlı pedallar profesyonel performans veriyor. Piyasa fiyatı 30-35 TL arası. Tavsiye ederiz, grup olarak kullanıyoruz.

LorDoFTheIcE
Merida
CC Team
Karagümrük

• Beğen
Tepkiler: MertAG
(link) bunu al bi daha en az 5 yil alma eger spd istemiyorsan, ayak kaymasi diye bir sey yok, spd'ye yakin bir tutus sagliyor (tabi cekme yok :D ) ayrica asiri saglam.

ama spd almani oneririm cok guzel bir sistem

@Berk Ilgar

Vallahi spd'ye daha var bir kaç ay daha beklemeyi düşünüyorum pedallar güzele benziyor ancak fiyat falan hiç birşey göremedim.

Geri